fb pixel Луминисцентни Лампи и Тръби ➤ Голям избор и ТОП цени - 2R

ЛУМИНИСЦЕНТНИ ЛАМПИ


Всеки вид осветителни тела има своите особености. Някои имат повече плюсове, отколкото минуси, но пък има и ситуации, в които е обратното.

Това, за което ще си поговорим днес ще хвърли повече светлина именно върху един доста употребяван метод за снабдяване на помещенията със светлина. Познаваме го всички от годините в училище, от дните, прекарани по коридорите на дадени институции и т.н.

Ние от 2r-bg.com знаем, че го познавате, но вижте нашата гледна точка – опознайте ни. Заповядайте в една от категориите ни в нашия онлайн магазин, характеризираща се с изключително разнообразие и качество.

Луминисцентни лампи - как да изберем

Луминисцентното осветление е колкото работещо и можещо, толкова и противно на доста хора. Според някои изследвания, този вид светлина не е нито промишлена, нито офисна.

Измаряла очите бързо, а ако прекалите с нейното облъчване, ставала дори и вредна. Тогава защо опитни лица като нас биха предлагали такава отрова за зрението?

Истината е, че луминисцентното осветление си остава едно от най-работещите и здрави такива за всички времена. Няма друго едновременно и толкова силно, и толкова устойчиво, и толкова икономично осветление.

Заповядайте и разгледайте нашите видове луминицсентни осветителни тела. Повярвайте ни, ще ви харесат.

2r-bg.com – вашето място, скъпи клиенти

Фазите, през които преминава всеки един бизнес са нещото, което го калява и го кара да расте винаги нагоре. Посоката, откакто сме учредили нашия магазин, е само напред, защо?

Това явление „растеж“ не се случва от днес за утре. Това е бавен и методичен процес, зад който най-често стои сериозна история, която всеки бизнес може да разкаже.

Няма да лъжем, че тези хора, които стоят най-силно зад нас, са нашите лоялни клиенти, които винаги са държали на доверието, прозрачността в отношенията и доброто, та дори безупречно отношение, което сме се старали да им даваме.

Нещо повече – няма нито един случай, в който клиент да е дошъл при нас с конкретен проблем, а ние да се правим, че не чуваме, че не разбираме или, че нямаме време за това. Ние не можем да заспим спокойно ако знаем, че наш клиент е в беда в аспект електрически инсталации и електричество като цяло.

Това, според някои, е чиста доза болестно състояние, но за нас е нещо повече – ние го наричаме грижа за клиента. Наричаме го отзивчивост, любов и силна връзка търговец-потребител.

Така трябва и да бъде – навсякъде, по всяко време търговецът да е готов да даде всичко от себе си, дори и невъзможното, за да направи нещата правилно. Т.е. под „правилно“ имаме предвид така, както клиентът си го е представял да бъде.

Заповядайте в нашите магазини, за да се посветите на нашата идея и цел – нашето семейство да бъде най-доброто в решаването на проблемите!

Луминесцентните тръби се различават по много характеристики, най-важните от които служи за тяхната основна техническа диференциация, а именно – големината на техния диаметър. Според тази характеристика разпознаваме едни от най-разпространените луминесцентни тръби като T2 (7 мм), T4 (12 мм), T5 (15 мм), T8 (25 мм), T12 (38 мм) и т. н.

В зависимост от конкретния вид те може да се различават и по самата излъчвана светлина, най-често по отношение на нейните температура и цвят. Така има луминесцентни тръби, излъчващи по-студена или по-топла светлина и излъчващи по-малко или повече топлина. Различават се и по типа на фитинга (конектора), използваната мощност и конкретната дължина на тръбите.

В 2r-bg.com може да разчитате, че ще намерите луминесцентни източници на светлина с високо качество на съответстваща му цена.

В нашия онлайн магазин 2r-bg.com селектираме внимателно продуктовия си асортимент, в който включваме само качествени решения в сферата на осветлението за бита, дома, градината и парка. Затова тук ще намерите луминесцентно осветление, което си заслужава всяка похарчена стотинка. Предлагаме ви енергоспестяващи решения с дълъг живот и висок индекс на цветопредаване, които ще отговорят на всички ваши високи изисквания.

Нашите луминесцентни тръби се отличават със сравнително нисък разход, който превъзхожда в пъти разходите, свързани с употребата на старомодните светлинни източници на нажежаема жичка. Освен че са енергоефективни са и с удължен период на експлоатация, което означава, че няма да се налага да ги сменяте често. Те могат да се използват за осветяване на коридори, индустриални помещения, работни площи, а също и за отглеждане на растения.

Рейтинг:
4.14 127
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.