fb pixel Метални Шкафове & Разклонителни Кутии - 2R

МЕТАЛНИ ШКАФОВЕ / РАЗКЛ.КУТИИ


Да си едновременно и работещ, но и подреден и организиран са две напълно различни неща. Комбинациите от изброените е напълно безценна, когато говорим за човешки характери.

Ако трябва да олицетворим точно и конкретно, то ако прехвърлим тези качества на електрическата ни мрежа у дома, тогава тя ще стане истинско съкровище. Няма спор, че повечето от нас знаят колко е важна електрическата ни система вкъщи.

За да поддържаме истински добре нашата ел. система у дома на ниво, ние трябва да положим основите още в началото – по време на нейното създаване. За целта, ние от 2r-bg.com създадохме една своя категория и я посветихме специално на това.

За какво да използвате тези метални шкафове

Металните шкафове и разклонителните кутии са нещо, което в много от случаите служат като органайзери на всичко, което се случва в аспект електричество у дома. Нещо повече – когато те присъстват вкъщи, ние сме сякаш по-спокойни, че няма какво да се случи, когато нещо се развали.

Това спокойствие, повярвайте ни, е много важно, за да можем да запазим самообладание при евентуални проблеми и да знаем къде да пипнем в точния момент, за да поправим проблема и всичко отново да заработи така, както трябва.

Сега, след като вече разбрахте за какво служат металните шкафове и разклонителните кутии – заповядайте при нас, за да получите качествените артикули за изграждането на една цяла електрическа мрежа.

2r-bg.com – нещата, които всеки иска, са тук

Най-голямата награда за всеки един търговец, това несъмнено е доволният клиент. Няма по-голямо щастие от това да видиш как клиентите ти са изключително удовлетворени заради твоя постоянен и неуморен труд.

Ние, както винаги, още от годините ни на създаване, сме се стремели към това да поддържаме добрите си отношения с клиентите, които пазаруват при нас още от първите дни на отварянето. Днес, те вече не са със статут на клиенти, а на приятели.

Умеем да решаваме проблемите лесно. Всеки клиент, който до момента е дошъл с на първи вид неразрешим казус, си е тръгвал усмихнат от чувството на преодоляване на проблемите си.

Именно тези моменти, когато клиентът се усмихне и бъде потупан по рамото за дето ще си тръгне забравил всичките си главоболия, са и моментите на нашето истинско щастие. Ние уважаваме своите любими клиенти и можем да се похвалим, че те се увеличават все повече и повече с времето, което може единствено и само да ни радва.

Нищо повече не можем да направим, освен да ви поканим и вие да се присъедините към нашето семейство, в което всеки бива разбран. Тук няма да се чувствате изолирани, а напротив – вашето мнение ще бъде чуто навред, а току-вижте сте помогнали на някого.

Заповядайте! Очакваме ви!

Разклонителната кутия или още разклонителна станция е важна част от електроинсталацията. Тя служи както за разпределително средство, така и за осигуряване на необходимата безопасност при разклоняване на кабелите в инсталацията. В разклонителната кутия се разполага основният електропроводник от таблото, който се използва за свързването на допълнителните проводници, чрез които ще се свържат различните консуматори на електрическа енергия.

Най-просто казано в разклонителната кутия се помества основният кабел, към който се свързват останалите кабели, водещи до крайните ползватели. Така се осигурява разпределение на електроенергията на желаните места по оптимално безопасен начин. В 2r-bg.com може да разчитате, че ще намерите само качествени метални шкафове и разклонителни кутии, с които да завършите електроинсталацията у дома по правилния начин.

Разклонителните кутии се различават основно по тяхната форма, материалите, от които са изработени и евентуалните допълнителни защити.

Металните кутии са по-устойчиви на огън и осигуряват повече време за изключване на електрическата инсталация при подобен тип авария. Ако предпочетете метален вариант е важно да потърсите кутия с допълнителна защита срещи корозия.

Пластмасовите разклонителни кутии са по-честото решение, тъй като те са добър изолатор и са по-надеждната опция за места с повишена влажност. Те се избират и поради устойчивостта им на всякакви окислителни процеси, което е предимство пред металните алтернативи.

Кръглите кутии са подходящи за бетонни стени и по-малко на брой кабели. Други типични форми са квадратната и правоъгълната. В 2r-bg.com разполагаме със селекция от метални шкафове и разклонителни кутии в перфектното съотношение от цена и качество.

Рейтинг:
4.23 169
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.