fb pixel LED Фасадни Осветителни Елементи от 2R България Ⓡ - 2R

LED ФАСАДНИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА


Една постройка не може както без вътрешната си светлина, така и без онази, която го осветява отвън. Всяко осветително тяло внася по малко комфорт, усещане за лукс и уют в дома на човек.

Едно нещо, обаче честичко се позабравя – както вътрешните осветителни тела вършат своята работа съвестно и има голяма нужда и смисъл от тяхното присъствие, така и фасадните (външните) осветителни тела също са заслужили своето място на постройката ви.

Когато, обаче тези външни осветителни тела са LED, тогава нещата стават още по-сериозни. Освен по-високото ниво на красотата, която внасят във вида на къщата или балкона ви, консумацията на електричеството спада многократно.

Какво представляват фасадните осветителни тела

Ако сте от хората, които като чуят LED фасадно осветително тяло не си представят нищо – няма проблеми. Няма място за притеснение, защото вашия любим магазин е тук.

Ние от 2r-bg.com сме тук, за да ви съпътстваме от прага на физическия ни обект чак до неговото напускане. За нас представлява истинско удоволствие да участваме в допринасянето за лед осветлението и външния вид на вашия дом.

Естествено, ще се радваме да допуснете нашата експертиза да ви помогне в моментите, в които се затруднявате с нелеката задача да украсите дома си по най-добрия възможен начин. Обещаваме ви, че тя ще ви единствено и само от помощ точно тогава, когато ви е най-необходима.

2r-bg.com – при нас са нещата, които работят

Годините опит, които сме придобили през времето, в което сме част от бранша с покупко-проджаби на осветителни тела и друга техника са ни показали едно основно нещо.

След като го научихме и запомнихме, за да се уверим, че няма да го допускаме като грешка, рязко отношенията ни с клиентите потръгнаха в много възходяща посока.

Продажбите ни се удвоиха, а клиентите ни станаха още по-удовлетворени. Това ни помогна да споим отношенията си с тях и те разбраха, че нашата верига магазини винаги ще стои зад тях в името на техния успех.

Не можем да скрием, че това не е преструвка, а наистина се стараем всеки път да помагаме на своите клиенти.

Всеки път, в който сме взимали решение вместо някой потребител, след това той се е връщал, за да ни похвали и да сподели за своето задоволство от факта, че сме го напътствали правилно.

Винаги се радваме, когато клиентите напускат удовлетворени нашите физически обекти.

Положителните коментари в онлайн каталога ни също са повод за нашата радост, така че можем единствено да ви благодарим за всяко запитване, градивна критика или просто за всяко хубаво нещо, което сте ни изпратили.

Производителите, с които работим, са същите онези, които са най-добре познати на нашите клиенти. Широката аудитория е изключително добре запозната с водещите експерти в производството на осветителни тела.

Именно заради това не правим никакви компромиси с имената, с които работим. Продуктите, които внасяме и даваме на нашите клиенти, пристигат с перфектна гаранция и по никакъв начин не предават клиентите ни.

Ние от 2r-bg.com винаги сме били отдадени на идеята всичко поръчано да се дава в срок и за него да се плаща толкова, колкото е упоменато първоначално. Искаме да сте напълно сигурни, че в никакъв случай няма да ви подведем.

Ние винаги стоим плътно зад идеите на нашите клиенти и желаем повече от всичко да сме в основата на тяхното изпълнение. Заповядайте, за да работите с нас – един от доказалите се през годините онлайн търговци!

Ние от 2r-bg.com се стараем да инвестираме колкото се може повече в името на разнообразието. Нашият онлайн магазин за осветителни тела и консумативи за тях, предлага ненадминато количество от артикули, с които да успявате да осъществите всеки ваш проект.

Рейтинг:
4.23 106
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.