fb pixel Влагозащитени Плафониери от 2R България Ⓡ - 2R

OLA - ПЛАФОНИЕРИ ВЛАГОЗАЩИТЕНИ


Мислели сме си кое е първото – яйцето или кокошката. Всъщност, този въпрос-загадка е доста сложен, но пък за сметка на това знаем кое е основополагащото при инсталацията на едно осветително тяло.

Тези познания са придобити с години опит, но именно те ни правят нужни за нашите клиенти – най-скъпото нещо, което имаме в нашата история. Компетенциите ни в сферата на електричеството и инсталациите като цяло са оръжието, с което разбиваме проблемите на нашите клиенти.

Всеки казус, който сме разрешавали ние от 2r-bg.com ни е направил първо, по-близки с нашите клиенти и второ – по-опитни за следващите предизвикателства. Заповядайте и вие, за да опитате от нашия опит и да прецените сами за себе си дали сме достойни да сме и във вашия дом.

Какво представляват плафониерите от този тип

Плафониерите OLA с допълнителна екстра – защита от влага, са нещото, с което се гордеем в нашия магазин. Без съмнение, това са едни от най-важните артикули, които продаваме в онлайн каталога си.

Тяхната устойчивост, супер достъпна цена и работоспособност в екстремни условия са нещото, което привлича все повече хора към тях. Ето защо ние ви приветстваме в тази категория, пълна с всякакви влагозащитени плафониери.

Заповядайте и вие, за да се убедите във всички неща, които изброихме дотук. Очакваме ви!

2r-bg.com – всичко е въпрос на желание

В нито един момент от живота на нашия бизнес, ние не сме си позволявали да губим концентрация, нито да бъдем неадекватни по отношение на работата си с клиенти. Нещо повече – никога не сме оставяли свой клиент в прахта, без да го посъветваме какво да направи със свой проблем или пък да му дадем директно решението за него.

Няма да крием, че хората, които ни преоткриват всеки ден, са най-важните за нас. Те, заедно със своето доверие, са факторите, за които ние не спираме да се трудим все така неуморно, както го правихме във времената, когато всичко започна.

Именно работата ни е издигнала до този момент, когато вече можем да претендираме, че сме нещо наистина добро, че сме нещо, което е повече от онова, което бяхме, че сме нещо, което се е развило в размери, които понякога плашат дори самите нас.

Не можем да скрием, че тези наши мисли ни карат да се вдъхновяваме от самите нас, което е едно от най-невероятните неща, които ни се случват всеки божи ден. Тези неща са нещото, което ни кара да се опитваме да надскочим сегашното ниво, да пробваме да стъпим на поне едно стъпало, за да се превърнем в по-добрата версия на нас самите.

За степента на защита на влагозащитената плафониера може да съдите по маркера „IP“. Това е всъщност съкращение за т. нар. „Ingress protection“ - защита от проникване - и има пряко отношение към степента на защита, предлагана от специалния електрически корпус на стоката срещу течности и твърди частици.

Затова именно числовата стойност, следваща абревиатурата IP е ориентирът ви за степента на защита на осветителното тяло.

Първото число отговаря за степента на защита срещу твърди частици, а второто число указва нивото на протекция срещу течности. Най-високата стойност на първата цифра може да е 6, а на втората – 9. Разгледайте оригиналните ни предложения на 2r-bg.com в категорията OLA плафониери влагозащитени и открийте качественото осветително тяло с необходимата степен на защита на изгодна цена.

Първо, необходимо е да сте запознати с различните характеристики на влагозащитените плафониери. Отделно от характерните за осветителни тела характеристики, тук е важно да сте запознати и със степента на защита, която предлага съответното осветително тяло.

Преценете какви точно са вашите нужди и къде ще използвате плафониерата. Този тип осветителни тела обичайно се използват на открито, в гаражи, в автомивки и други подобни. Това ще ви послужи като ориентир от каква степен на защита имате нужда. Най-високата степен е IP69, но тя се използва обикновено за специфични индустриални цели. За нуждите на бита, най-често се използва защита от IP65.

Търсите качествени подсилени осветителни тела? В 2r-bg.com предлагаме OLA плафониери влагозащитени с добра защита и дълъг живот.

Рейтинг:
4.75 2
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.