fb pixel Сензори за движение за осветление ➤ ТОП цени - 2R

СЕНЗОРИ


Сензорите са едно от най-големите нововъведения в осветителния бранш. Те са онова, което рязко модернизира всичко, което досега бяхме виждали.

Нещо повече – осветленията станаха доста по-устойчиви със сензори, защото това скъсява значително общото време за светене и така се пести живота на самите крушки.

Сензорите могат да бъдат доста различни по вид, но разбира се ние от 2r-bg.com предлагаме всякакви типове, видове и модели в онлайн магазина си.

Какви сензори предлагаме на клиентите си

Това, което можем да кажем за категорията или по-скоро колекцията си от сензори е, че тя наистина блика от разнообразие. Качеството в нея също личи с невъоръжено око.

Лесно можете да разберете, че се намирате в нашия онлайн магазин поради две неща – качествено изглеждащите артикули и съмнително достъпните ни цени.

Няма спор, че именно цените са нещото, което едновременно и довява съмнение на клиентите ни, но в същото време ги съблазнява просто да закупят избраното.

2r-bg.com – това, от което имате нужда, е тук

Да си топ търговец на осветителна техника не е лесно начинание поради една проста причина – хората са прекалено взискателни към нещата, които продаваш.

Ежедневно се сблъскваш с абсолютно рутинни въпроси, които в един момент могат да се окажат доста трудни и дори невъзможни за отговор.

Ние несъмнено сме се сблъсквали с подобни въпроси и имайте предвид, че никога не сме давали бързи отговори просто, за да отчетем дейност или да покажем, че можем да отговаряме скоропостижно.

Напротив – можем да се забавим за известно време, но това е изцяло защото вярваме в това, че хората по някакъв начин просто очакват да дадем максимално осведомено мнение, пълно с експертиза и осведоменост – неща, които се ценят.

Нямаме за цел да пишем бързо – това го може всеки. Нямаме за цел и да правим нещата да са просто направени – влагаме професионализъм, защото така е редно, така трябва да бъде и хората веднага усещат разликата, когато нещо е направен с истинско желание и любов към работата.

Знаем, че не е лесно всеки път да си на максимум от силите и възможностите си, знаем, че браншът, в който се намираме също не е от най-лесните, но това е нещо, което просто сме преценили, че ще бъде така – т.е., винаги ще даваме всичко от себе си, за да успеем да правим нещата за нашите клиенти леки и приятни.

Апелираме към вас да станете част от нашето семейство, за да имате достъп до невероятното количество информация, която е там за вас – всеки, който има нужда от нея.

Очакваме ви!

Сензорите за движение създадени от преди 10 години не са толкова способни да разпознаят движение от разстояние на повече от 7 метра. Днешните сензори за движение за осветление, като тези, които можете да намерите на 2r-bg.com, са в пъти по-способни да отчетат движение в техния обсег.

Най-модерните сензори не само засичат по-малки обекти на по-далечно разстояние, но могат и да бъдат настройвани за това колко чувствителни да бъдат. Ако слагате сензор за движение в близост до дървета, вие можете да намалите чувствителността до по-големи обекти от падащите листа на дърветата, и така да си спестите ненужното включване. Модерните сензори за движение имат ефективен обсег до 15 метра през деня и нощта.

360°-овите сензори за движение са техническо решение за окачени осветителни тела с поглед в пълен диапазон около себе си. Това са лампиони за коридори и тела от класа на висящите осветителни тела, като полилеи и други от този вид. 360°-овите сензори за движение се ползват с осветителни тела от този клас, тъй като те имат подобен ефективен обсег.

При сензорите с 180 градусов ефективен обсег, е най-добре да се ползват при осветителни тела с монтаж на стената. Така се покрива пълния диапазон от реално налични посоки на движение, без да се използва сензор, който иначе не би свършил добра работа. Приложението на сензорите с ограничен обсег се прави при прожекторите за външно ползване.

Рейтинг:
4.24 163
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.