fb pixel Промоционални E14 ПОЛИЛЕИ➡ НИСКИ цени - 2R България Ⓡ

КРИСТАЛНИ ПОЛИЛЕИ


Едно от качествата, които притежават полилеите, е диаметър на фасунгата (мястото, гнездото, в което влиза крушката, за да може да направи контакт с електрическата мрежа. Този контакт реално позволява да виждаме светлината от телата, които ни служат вярно.

Това, което трябва да съобразим, когато си купуваме нови крушки, е да можем да сравнение в диаметрите на двата компонента в свръзката. Това ще ни позволи реално да използваме новата си покупка.

За нас от 2r-bg.com е много важно клиентите да купуват само и точно онова, което им е нужно. Заповядайте при нас, за да разгледате и останалите ни модели полилеи на ниски цени!

Защо да изберем полилеи от типа Е14

Едно от онези неща, които искаме да правим всеки ден, е да се радваме на светлината и изтънчеността на осветителните тела у дома.

Това означава, че ще трябва да можем да подбираме точно онези тела, които да ни дават всичко необходимо – устойчивост, дълъг живот на консумативите и представителен вид.

Ние разполагаме с такъв тип осветителни тела – полилеи Е14. Далеч по-малки като диаметър от Е27, което ги прави и доста по-елегантни и фини, което вече влияе и на светлината. Горди сме да ви представим полилеи от тип Е14.

2r-bg.com – нещата, които работят правилно, са при нас

Всъщност, в заглавието на тази част от настоящото четиво, трябваше да използваме и словосъчетанието „работят дълго“, но сметнахме, че не е нужно да натякваме нещо, което и сами можете да проверите.

Все пак вече знаете къде се намираме, къде можете да ни откриете и как да стигнете до нашия онлайн магазин.

Харесва ни хората идват при нас с някакъв проблем. Всеки създал се казус има своето решение и ние знаем това – не е трудно да се сетим, защото ни се случва всеки ден някой да пристигне на прага ни и да попита за даден артикул или пък да поиска съвет как да монтира нещо у дома си.

Този начин на работа – с клиенти, ни сближава адски много с тях и винаги ни е карал да се чувстваме уникално по време на изпълнение на служебните ни задължения.

Това ни прави щастливи вече толкова много години – нещо, което не можем да скрием, когато ни видите.

Онлайн магазинът е само допълнение към всичко онова, което се стремим да изградим един ден, а именно страхотна, здрава връзка с всеки от нашите клиенти. Това ни кара да продължаваме всеки ден да се раздаваме в своята сфера.

Апелираме към вас да ни посетите и да станете част от нашата общност, където всеки е информиран и всеки може да помогне с нещо, от което разбира достатъчно много. Очакваме ви в нашия онлайн магазин!

E14 е означението за размера на фасунгата на полилеите и практически означава, че фасунгата (или фасунгите, в зависимост от броя на гнездата) е с диаметър 14 мм. E14 всъщност традиционно се използва като указание за размера на цокъла на крушката – нейната основа, която служи за свързването на крушката в електрическата мрежа чрез завинтването му във фасунгата. В случая цокълът е с размер 14 мм в диаметър. Това са крушките с малък цокъл на винт, които са нещо като малкия брат на старомодните E24 крушки.

Самите крушки могат да бъдат в най-различни форми, а светлината, която излъчват може да е по класическия метод на нажежаемата жичка, LED метода за осветление и т. н. В 2r-bg.com разполагаме с разнообразие от качествени полилеи E14.

Тъй като крушките с цокъл E14 са сравнително малки, за полилеи E14 е характерно, че са с по-голям брой гнезда, за да може да се произведе достатъчна светлина чрез тях. Разполагаме с полилеи с възможност за поставяне на 5, 6, 8… до над 10 крушки, в зависимост от търсения ефект.

В онлайн магазина ни 2r-bg.com може да намерите и семпли варианти за внасяне на приветлива светлина в стаята, но и луксозни полилеи E14 с висящи кристали и изящни форми, които да привлекат вниманието на всеки новодошъл гост във вашия дом. Това, което ви предлагаме тук е неподражаемо качество и безупречен стил, благодарение на които цената на нашите осветителни артикули се превръща в особено изгодна.

Рейтинг:
4.19 177
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.