fb pixel Промоционални НАЗЕМНИ ЛАМПИ ➡ Осветителни Корпуси и Елементи┃2R България - 2R

НАЗЕМНИ ЛАМПИ


Все по-често се сблъскваме с клиенти, които считат, че в даден момент са били сериозно подведени от някой от нашите конкуренти.

Дали цената за конкретен модел е била твърде завишена по незнайни причини, дали цената за поправяне на проблемите, които са се появили в етап от употребата на стоката, са стрували повече от самата стока – причините винаги са различни.

Това, което се изисква от нас, е да решим проблемите, но за това ще прочетете по-нататък в настоящото четиво.

Какви модели наземни лампи предлагаме

Наземната лампа е едно от най-великите изобретения на човечеството. Няма спор в това, че всеки, който е притежавал подобен артикул в дома си, е останал невероятно доволен от това.

Сега си представете функционалността на този продукт с добавената гаранция от 2r-bg.com. Ние никога няма да ви предложим продукт от секцията ни с наземни лампи, който да не оправдава цената си.

Повярвайте ни, че ние сме съвестен магазин, който се вълнува единствено от интереса на своите клиенти. Нещо повече – дори сме готови да загърбим своето добро, за да можем да ви дадем не само качествени наземни лампи, а да ви помогнем и при евентуални повреди в тях.

Ето защо да пазарувате от 2r-bg.com

Да си лидер на пазара не е никак лесно – това са много поставени цели и куп проблеми, които си решил в някакъв етап от развитието си. Проблемите, обаче са именно затова – да се решават в моментите, в които другите не могат да го направят.

Ние като магазин, който се е разделил между реалния и онлайн света, сме на мнение, че и в двете измерения има различни грижи, с които е добре човек да се е срещал. Не е правилно, разбира се, да се съсредоточаваш само върху едното или върху другото.

Работата и с двете платформи е малко изморителна, но накрая на деня да поседнеш, да отпочинеш и да си дадеш ясна сметка, че си човек, който се е справил за пореден път с всичко, което му е поднесъл животът, е нещо невероятно.

Именно заради това и клиентите ни са основният стимул да продължаваме да бъдем все така целеустремени в това, което правим.

Ние сме магазинът, който може да ви даде всичко онова, от което се нуждаете и при това в правилния момент. Всичко, което се изисква от вас, е да ни се доверите, когато смятате, че няма кой да застане до вас.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин, за да пазарувате спокойно и да не се притеснявате от това, че в даден момент артикулите могат да ви предадат. Заповядайте!

Наземните лампи или лампиони са онзи тип високи лампи, които са предназначени да стоят директно върху пода на стаята, благодарение на тяхната стабилна основа.

Едно от най-големите предимства на наземните лампи е, че създават усещане за височина и визуално „отварят“ пространството в помещенията. Чрез тях се постига илюзия за вертикално удължаване на стаята, което ги прави едно от най-добрите решения за функционална интериорна декорация. Традиционните подови лампи предоставят добро осветяване на нивото на очите като балансират яркостта, която се излъчва от монтираните на тавана и стените осветителни тела.

Подовите лампи са супер лесни за „инсталиране“ и предлагат изтънчена естетика. Освен това са подходящи за почти всяка стая в дома. В 2r-bg.com може да намерите истински качествените наземни лампи на добра цена.

Класическият вид наземна лампа се състои от кръгла основа, вертикален прът (арматура) и лампа с абажур (шапка) от текстил или друг подходящ материал. Те предлагат по-приглушена светлина. Друг тип лампиони са тези с отвор само към тавана, при които светлината е насочена нагоре (методът на осветяване наподобява използвания при фенерчетата).

Друго популярно решение са лампионите с извита арматура (дъга), в края на която е разположен светлинния източник (лампата). Те са подходящи за по-високи тавани и големи помещения, тъй като заемат повече пространство. Друг подобен тип наземни лампи са тези с регулируемо рамо, които се използват най-често в офиси, работилници или за четене. В 2r-bg.com събираме премиум колекция от наземни лампи в различни големини, форми, дизайни и видове.

Рейтинг:
4.27 154
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.