fb pixel Промоционални Плафониери Е27 за дома ➡ ТОП цени - 2R

ПЛАФОНИЕРИ


Когато говорим за плафониери – ние сме хората, които могат да ви предложат невероятно качество на супер достъпни цени.

Нещо повече – ние сме онези, които могат да преобърнат представите ви, когато става въпрос за начин на обслужване.

Плафониерата е едно от най-желаните осветителни тела заради своята компактност и устойчивост във времето. Заповядайте в 2r-bg.com, за да получите своята доза качествено осветление.

Устойчиви ли са плафониерите от тип Е27

Когато говорим за осветление, типът Е27 е един от най-разпространените. Опитът ни ни е доказал неведнъж, че когато едно нещо се използва масово, то просто работи така, както трябва.

Именно заради това включихме в нашия онлайн магазин плафониери Е27, за да ви гарантираме качеството, което заслужават клиенти като вас. Знаем, че няма как да постигнем европейско ниво на онлайн бизнес ако продаваме некачествени продукти.

Ето защо за вас ние открихме тази категория, за да намирате винаги онази плафониера от тип Е27, която най-добре ще пасне на вашия уютен дом и ще му придаде блясъка, който заслужава.

2r-bg.com – отзивчивост и непоколебимост към клиента

Когато ни се зададе въпрос дали винаги сме максимално отдадени на грижата към клиента, ние отговаряме положително.

Когато ни се зададе въпрос, свързан с това дали някога ни минава през ума да се отпуснем в това отношение – просто отказваме коментар.

Защо сме толкова директни в начина, по който отговаряме ли? Защото съвсем ясно осъзнаваме, че когато имаме амбициите да сме най-добрите в сектора, в който се развиваме, нямаме никакво право да отказваме да бъдем най-справящите се в ситуации, в които другите не могат.

Ежедневно срещу нас се изправят клиенти със свои собствени казуси и терзания, които са насочени изцяло в това, че не могат да се справят с определени проблеми при монтаж дадено осветително тяло или нещо, което засяга ел. системата в техния дом.

Това, което винаги ни е правило неприятно впечатление в конкуренцията, е това, че тя не полага старание клиентите ѝ да се чувстват максимално добре по време на пазаруване.

Ние със сигурност не полагаме максималното, но откровеният отказ от това да помогнеш на човек, който е готов да ти се довери напълно, си е грях.

Естествено, това са изцяло наши си разбирания и далеч не искаме да ангажираме никого с тях. Това, обаче, което можем да направим спокойно, е да ви поканим да станете част от нашето голямо семейство, където ще бъдете информирани от онези, за които електричеството е начин на живот.

Компетенцията на нашите служители ще ви се стори като спасителен пояс в морето от тоталната дезинформация в интернет. Заповядайте при нас, очакваме ви!

E27 е указанието за размера на цокъла на крушката – това е най-долният набразден елемент на крушката, намиращ се в нейната основа, който служи за завинтването ѝ във фасунгата на осветителното тяло. E27 са крушките, които са с размер на цокъла 27 мм в диаметър (съответно такъв е и размерът на фасунгата на осветителното тяло).

Останалото зависи от конкретния размер на плафониерата и начина на разполагане на крушката в нея, които фактори имат отношение към големината на крушката и нейната форма. В нашия онлайн магазин 2r-bg.com разполагаме с асортимент от плафониери E27 в няколко различни стила и предпочитани ценови категории. Може да поръчате онлайн този, който ви е допаднал най-много и да се възползвате от нашето перфектно обслужване.

Светлината, която една плафониера E27 може да създаде се различава според избрания дизайн на осветителното тяло и естествено – вида и силата на светлината, която крушката излъчва. Затова на практика плафониерите могат да бъдат разположени в почти всяка стая в дома – спалня, всекидневна, коридор, стълбище, детска стая, хол, лоджия, дори и в банята. Също така са подходящо решение и за екстериорното осветление, например пред входа на жилището.

В 2r-bg.com поместваме разнообразни предложения от плафониери E27, така че да можем да отговорим на различните изисквания за големина, стил, форма, дизайн и функционалност на всеки наш клиент. Всичко това предлагаме в неподражаемото качество, което изгради имиджа ни като бранд и на цени, които отговарят на предложените характеристики.

Рейтинг:
4.17 153
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.