fb pixel Полилеи с вентилатор ➤ 2R България Ⓡ

ПОЛИЛЕИ ВЕНТИЛАТОРИ


Полилеите вентилатори имат освен чисто практична функция за раздвижване на въздуха в стаите, още и ценен естетически принос към интериорния дизайн на помещенията. В 2r-bg.com ви предлагаме да отделите няколко минути за разглеждане на тази категория с продукти, в която поместваме перфектното класическо решение в модерни изпълнения, които могат да паснат идеално на всеки интериор.

Защо полилеите вентилатори продължават да са модерни

Защото продължават да са много полезни. Дори в ерата на разхлаждането с климатици, полилеят вентилатор има своето специфично приложение и носи полза.

Вентилаторите всъщност не могат самостоятелно да понижат температурата в стаята. Това, което правят е да раздвижат въздуха, а самото раздвижване прави атмосферата да се усеща с няколко градуса по-хладна. Затова вентилаторите са много добро решение за хората, които желаят да проветрят стаите си по-ефективно дори и в най-горещите дни.

Циркулацията на въздуха при включен вентилатор спомага за отвеждането на „стария“ застоял въздух извън помещението и замяната му с „нов“, свеж въздух през отворения прозорец. Това ги прави използваеми не само в летните дни, но и през всички останали сезони на годината.

Някои хора използват вентилаторите като уред за понижаване на сметките за електроенергия, консумирана от климатика. Прилаганият трик е следният – задава се температура на климатика с 2-3 градуса над обичайната, и заедно с него се включва и вентилаторът. Крайният резултат е постигането на същия приятен хлад, но с намалена консумация на ток.

Полилеи вентилатори продължават да са стилно решение за завършване вътрешния дизайн на стаите. Те са особено подходящи за помещения във винтидж стил, офисни стаи и коридори.

Едно от най-големите им предимства е, че те изпълняват няколко функции наведнъж – на вентилатор, на декорация и на полилей, което ги прави перфектното решение за всеки практичен домакин.

Защо да изберете полилеи вентилатори от нашия магазин

Преди всичко, осветлението за дома, което винаги предлагаме в нашите магазини е повече от конкурентно качество. Постигаме го благодарение на изключителното ни партньорство с едни от най-големите производители на осветителни тела и консумативи за осветлението и работим с водещите брандове за по-светли жилища и градини. Освен това разполагаме и със собствена производствена база.

Ако държите на качеството и го издигате на първо място сред търсените характеристики, когато пристъпвате към закупуване на дадена стока, то в 2r-bg.com отговаряме на 100% на вашите високи изисквания.

Не се притесняваме да предлагаме осветителни стоки на изключително качество и в луксозно изпълнение на българския пазар, тъй като смятаме, че когато артикулът е наистина качествен, неговата цена се изплаща многократно с времето, поради дълготрайната му употреба и устойчивия му безупречен външен вид.

Колкото по-малко са перките на вентилатора, толкова по-лесно той ще се задвижва и съответно ще използва по-малко енергия за това. От друга страна, повечето перки правят самия вентилатор по-добре балансиран и стабилен. Също така вентилатора с по-голям брой перки издава по-малко шум.

Ако търсите вентилатор на по-ниска цена, то тези с 3 перки са най-бюджетните решения. По-качествените решения са с повече перки – 4 или 5 – които предоставят идеална хармония между количеството задвижен въздух и произведения шум по време на работата на вентилатора. Имайте предвид, че те най-вероятно ще използват и повече електроенергия.

Разгледайте предложенията на 2r-bg.com с полилеи вентилатори и изберете премиум решение за вашия таван на цена, перфектен комплимент към високото качество на артикула.

Най-важно е да вземете предвид каква е големината на стаята, за да прецените колко голям вентилатор ще ви е необходим, за да изпълни целите, за които го закупувате. Естествено, по-голямата стая изисква по-голям вентилатор. За помещение с площ до 50 кв. м. е достатъчен вентилатор с 29-инчов диаметър. Значение има и броят на перките, както и тяхната големина и форма. Оптимална циркулация на въздуха получавате при 12-15 градусов ъгъл на перките.

Важно е да обърнете внимание и на осветителното тяло, ако предпочитате да изберете вентилатор с полилей. Изберете вентилатор в стил, съответстващ на интериорния дизайн на помещението. В 2r-bg.com предлагаме висококачествени полилеи вентилатори, които да отговорят на изискванията за качество и стил, но и добра цена.

Рейтинг:
4.83 3
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.