fb pixel Промоционални Е27 ПОЛИЛЕИ ➡ Топ Цени | 2R България Ⓡ

ВИСЯЩИ ПОЛИЛЕИ


Всеки вид крушки, всеки тип лампи има свой размер. Това е диаметърът на областта, покрита с набраздения, които се закрепят за фасунгата.

Нещо друго – този диаметър трябва да пасне на гнездото на лампата, за да може да се прави спокоен контакт между осветителното тяло и електрическата ви система.

Ако този контакт го няма, то тогава тялото няма да върши своята функция – да свети и да прави дните ви бляскави.

Устойчиви ли са полилеите от тип Е27

Това, което можем да кажем ние от 2r-bg.com е, че нашите полилеи от тип Е27 са едно от най-устойчивите неща, които продаваме. Това е серия от осветителни тела, гнезда за тях и полилеи, които се характеризират с изключително голямо качество, ценено от стотици, хиляди потребители.

За нас това да сме дали на наш клиент дори и полилей, който да е устойчив на времето плътна и усилена употреба е нещо, което може да се брои за уникален успех и ни носи вдъхновение.

Да, чувстваме се много добре, когато видим как излизате с новата си стока от наш магазин доволни и сигурни, че държите проверен продукт.

2r-bg.com – отзивчивостта е онова, което ни отличава

Да се отнасяш човешки с хората е едно от най-нужните и важни качества, които задължително трябва да притежава търговецът в 21-ви век. Потребителите веднага оценяват подобно държание от страна на търговеца.

Нещо повече – знаехте ли, че повечето търговци на каквото и да е в България официално споделят, че нямат кой знае какъв поглед върху работата си с клиенти. Лошото е, че тези търговци дори не се и стараят да подобрят работата си.

Това донякъде дразни потребителите, защото те не виждат прогрес в работата на тези хора, че дори напротив. Това, което се случва, е постоянно главоболие и в двете страни.

Сигурно ще се запитате защо пък търговеца трябва да го боли глава. Истината е, че някои се дразнят от взискателността на клиентите.

А потребителят винаги е прав – все пак той е онова звено от бизнес веригата, което плаща за даден продукт и очаква всичко по него да бъде напълно адекватно.

Този начин на работа е нормален – всичко да бъде направено така, че потребителят да бъде възможно най-доволен дори и да не закупи нищо от въпросния магазин.

Това, което можем да направим днес, с настоящото четиво, е да ви дадем възможност да станете част от огромното ни общество. Тук винаги ще бъдете информирани от компетентни хора, от онези, за които вашите проблеми не представляват трудност.

Те са нашият екип – съставен от личности, на които можете да се доверите напълно. Очакваме ви!

В случая E27 е указание за размерите на фасунгата, а именно 27 мм в диаметър. E27 се използва традиционно за назоваването на крушките с 27-милиметров диаметър на цокъла с винтова резба. “E” е означението за „Едисън“ – фамилията на един от кредитираните учени, взели участие в изобретяването на електрическата крушка. В някои части на света се използва и абревиатурата ES – от Edison screw.

Това е най-популярният вариант за размера на цокъла на крушките в домашното осветление. Тъй като с такъв цокъл са както класическите крушки с нажежаеми жички, но и LED алтернативите, както и други типове осветление, полилеи e27 са подходящи за всяка една от тях. Крушки E26 също могат да паснат във фасунгата на полилеи E27.

По отношение на дизайна в нашия онлайн магазин 2r-bg.com ще намерите класически полилеи E27, винтидж полилеи, разчупени и по-семпли решения, полилеи в индустриален стил, пендели, полилеи във футуристичен стил, а също така и весели шарени полилеи за детска стая.

Тук включваме традиционни полилеи с чашки, наподобяващи цветя, така и съвременни модели в изчистен дизайн с възможност за поставяне 1, 2, 3, 4, 5, 6 и въобще n на брой крушки. Най-важното – включваме артикули, които са с наистина забележимо качество, които ще ви служат дълго време и ще украсяват стаите вкъщи. Полилеите са подходящи за спалня, хол, всекидневна, трапезария и детска стая.

Изберете нашите полилеи E27, с които да разчупите обстановката в стаите и да направите атмосферата по-светла.

Рейтинг:
4.14 161
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.