Категории

Информация

Последни статии

Ако искаме да намалим сметките си за ток и в същото време да помогнем на околната среда,то изборът на LED осветителни тела следва да бъде наш приоритет.
LED лампите са осветителни тела с възможно най-разнообразно и широко приложение

Защо да изберем LED крушки?

Категория
Светодиодите или полупроводниковите светлоизлъчватели са източниците на светлина на настоящето и бъдещето.LED лампите или светодиодните крушки са създадени на базата на светодиоди (LED). Те имат дълъг живот и пълноценна електрическа ефективност, благодарение на много високия си светлинен добив, който е няколко пъти по-висок от този на лампите с нажежаема жичка, и значително по-висок, от този на повечето флуоресцентни лампи.
LED лампи в дома, LED плафони за улично осветление, LEDосветители за бизнеса и производството , LED фарове в автомобилите и LED решения за интериорно осветление – това е светлината, която бъдещето предпочита.

Светлината е живот!

Категория
Светлината е основа на живота във всичките му познати форми. Тя е символ на доброто и е едно от необходимите базисни условия за съществуването на съвременния свят. Всеки човек вижда предметите благодарение на светлината, която те излъчват или отразяват. Дъгата демонстрира чудесно всички цветове, които се дължат на видимата светлина.

Продуктов каталог Изтегли нашия продуктов каталог

Продуктов каталог 2017

Продуктов каталог на 2Р България ЕООД

изтегли
Фотометрични данни

Формат: LDT
Последна Актуализация 05.10.2016

изтегли

Каталог Oclyte

Каталог Стълбове Oclyte на 2Р България ЕООД

изтегли