fb pixel Електронни трансформатори от 2R България Ⓡ - 2R

ЕЛЕКТРОННИ ТРАНСФОРМАТОРИ


Интересна част от ел. системите у дома е онази, в която се трансформира електричество от един волтаж към друг.

Тази операция е доста сложна и има две неща, които трябва да са изпълнени напълно правилно, за да може целият процес да протича нормално и спокойно.

Първата част е свързана с това да се монтира всичко напълно адекватно и професионално, за да няма проблеми в последствие. Втората част е насочена главно към употребата на само и единствено качествени материали.

Какви електронни трансформатори имаме

Ние като хора, които могат да предложат наистина невероятно голям и широк асортимент от електронни трансформатори, знаем колко е важно качественият артикул да бъде поставен на едно място с куп очаквания към него.

Горди сме да ви кажем, че продуктите, които са закупени от нас, винаги успяват да оправдаят както финансовата инвестиция, така и очакванията след това.

Единствено 2r-bg.com има такава репутация в бранша с осветителни тела в България. Помнете, че нашите електронни трансформатори не са просто поредното „трафо“.

Те са всичко, за което може да мечтае един домашен или професионален майстор.

2r-bg.com – клиентът е най-важното за нас

Каквото и да правим, където и да ходим, накъдето и да се стремим да идем, си даваме ясната сметка, че няма как да го направим ако ги нямаше онези хора, които ние наричаме лоялни, незаменими клиенти.

Нещо повече – тези хора ни превърнаха от онова, което бяхме – малък магазин за осветителни тела в това, което сме днес – един от най-големите и уважавани търговци на осветителна техника в България.

Разликата е голяма, много неща се промениха, хора дойдоха, тръгнаха си, но онези, които стояха зад нашата идея, останаха плътно и продължаваха да ни подкрепят също толкова безрезервно, колкото и в началото.

Ние няма как да се оплачем от това, че винаги сме имали подкрепата на онези, които са ни мислили за най-добрите. Нещо повече – те никога не са се оплакали от нас, защото на момента не сме разполагали с въпросния продукт.

Те проявяваха търпение винаги, когато трябваше да поизчакат, за да успеем да решим неуредиците, които ни се стоварваха по пътя към разрешаване и на техния проблем.

Тези хора винаги са знаели, че ще дадем всичко от себе си, за да бъдем възможно най-успешни в това, което правим – да бъдем полезни както за тях, така и за всеки клиент след тях.

Това, което можем да направим в края на настоящото четиво, е да ви поканим да станете част от нашето голямо семейство, където всеки бива посрещнат топло и става част от група хора, за които просто няма граници в света на електричеството и осветлението.

Очакваме ви!

Употребата на електронни трансформатори отвъд тяхната техническа спецификация, винаги крие рискове от преждевременна амортизация както на самия компонент, така и на самата система. Затова е желателно да залагате на правилна селекция от компоненти, която може да гарантира оптималното опериране на една енергийна система, каквато е вашето домашно осветление.

Потенциалната възможност за използване на трансформатор за по-слабо енергийна система е налице, но неговата операция може сериозно да навреди на самите осветителни тела. Има голяма вероятност самата система изобщо да не проработи, правейки този вид конверзия тотално нецелесъобразна и непродуктивна. Това е причината от 2r-bg.com да препоръчваме да се спазва техническите изисквания на осветителните тела и консумативите към тях.

Много често, употребата на трансформатор за създаване на осветителна система, се налага поради техническите характеристики на самата система. Много архитектури, особено на LED или луминесцентна основа, имат по-нисък толеранс към променливия ток.

Те не могат да оперират на често променящата се синосоида на напрежението, затова се нуждаят от „медиатор” под формата на траф, който преработва електричния ток, правейки го по „мек” за самото осветително тяло. В сайта на 2r-bg.com сме създали система за препоръки на продукти, които често се закупуват заедно, като това е единия от начините да можем да съветваме нашите клиенти за по-добри технически и покупателни навици.

Рейтинг:
4.21 113
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.