fb pixel Промоционални КЛЮЧОВЕ & КОНТАКТИ ➤ Всичко за осветлението - 2R

Едно от нещата, които днешният клиент иска да уреди най-напред в своя дом, това несъмнено са ключовете (казано на по-технически език – прекъсвачи) и контактите, в които включва своите електроуреди, които използва.

Няма спор, че всеки може да употребява всичко и навсякъде, но това нямаше да е изобщо възможно, ако онлайн магазини като 2r-bg.com не предлагаха ключове и контакти, с които всеки да може да направи дома си едно невероятно място, в което нещата просто да работят изправно.

Нашите ключове и контакти - мечтаното обзавеждане

Да употребяваш своите електрически уреди и те да работят за постигането на твоя комфорт е нещо, което всеки човек има право да изпита.

Самото явление е невероятно и няма как да ви го обясним ако сами не сте изпитали комфорта да имате контакт или ключ на всеки ъгъл у дома, където е необходимо.

Удобството е невероятно, а когато контактите и ключовете са от производители, които държат на качеството, нещата са на съвсем различно ниво. Повярвайте в нашите предложения в тази категория, за да останете доволни.

2r-bg.com – професионализмът идва от нас, вие просто ни се доверете

Търсите ли си професионален търговец, който да може да ви даде всичко онова, от което имате нужда?

Търсите ли си магазин, който да може да направи всички онези неща във ваша помощ, които да ви осигурят безпроблемното завършване на поредния ремонт?

Трябват ли ви хора, с които да се разбирате само с поглед или два? Искате ли вашият търговец да прави дори следващото ниво на грижа – да ви предлага сам неща, от които дори и вие не знаете, че имате нужда?

Е, ако е така, тогава ние сме хората за вас – ние сме онези, които ще ви накарат да отговорите с „Да“ на всички по-горни въпроси.

Ние сме онлайн магазинът, който прави нещата да изглеждат лесни, въпреки че всички знаем, че в работата в сектора с електроника не е никак лесна.

Няма да крием, че сме имали и трудни времена, но всичко това е било в името на едно по-нататъшно развитие, което сме успели да осъществим. При това, ние не го правихме заради себе си, а заради вас – нашите скъпи клиенти.

Оценяваме факта, че нямаше да сме това, което сме днес ако ви нямаше вас – хората, които ни поддържаха вдъхновени от началото до днес.

Сега идва ред да увеличим семейството си и то да стане още по-голямо. Заповядайте в него, за да сте наясно с всичко най-ново и всичко най-интересно в света на електричеството и осветителните тела.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин! Знаете къде.

На 2r-bg.com можете да намерите всякакви видове ключове и контакти, включително такива предназначени за ползване в мокри помещения. Те се различават със своя характерен дизайн и капачета за прикриване на чувствителната електроника от навлизане на влага.

Заложената влагозащита на този тип ключове и контакти е особено добре адаптирана към защитата на електрониката от изпарения, но не и директно впръскване от водни струи. Важно е да се отбележи, че монтажът на подобни ключове и контакти също така има конкретни изисквания за безопасност, особено при монтаж в бани. Необходимо е самата система зад стената да бъде направена от специфичен вид двужилен кабел, а не от многожилни кабели, тъй като едножилните са по-подходящи за обезопасяване на системата.

Екипът на 2r-bg.com създаде тази селекция от комплекти ключове и контакти, за да улесни избора на своите клиенти и да направи намирането на всички подобаващи продукти за дома, значително по-достъпна задача. Разбира се, ако нямате нужда от конкретен вид розетка, например нямате нужда от розета за телевизор или за компютър, то можете да изберете да не я поръчвате като част от комплекта.

В страницата на всяка колекция от контакти и ключове, вие можете да изберете точно това, което искате да закупите, колко броя да е и кога да се достави. Ние разчитаме на вашата преценка, затова ви позволяваме да изберете точно това, което получавате, вместо да ви задължаваме, както правят доста други компании.

Рейтинг:
0.00
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.