fb pixel Натриеви Лампи на Изгодни Цени от 2R България Ⓡ - 2R

НАТРИЕВИ ЛАМПИ


Новостите в съвременния свят не спират да извират една след друга. Всеки ден четем за нещо ново в света на електрониката и по-специално в този на осветителните тела.

Това може само да ни радва, защото за нас е от изключителна важност постоянно да обновяваме своя асортимент без значение процента от хора, които ще харесат въпросния артикул.

Ние искаме да сме спокойни, че ви предлагаме точно онова, което ви е нужно и то в точния момент.

Какви са особеностите на натриевите лампи

Натриевата лампа е нещо, което не се различава кой знае колко много по структура или форма от обикновена лампа. Това, което я прави специална, е нейният принцип на работа.

При нея имаме по-малко нагряване на основната светоотделяща жичка, което я прави и значително по-устойчива във времето. На публикуваните от нас таблици под всеки продукт, вие ще намерите и цифрите, които отговарят на въпроса за устойчивостта.

Това сме ние от 2r-bg.com – правим нещата прости, но да работят правилно и дълго. Бъдете сигурни, че натриевата лампа ще ви бъде изключително вярна до момента, в който окончателно не се предаде след много часове светене.

2r-bg.com – правим най-доброто, защото го можем

Да заявиш гордо и непреклонно, че по-добър от теб няма, си излъчва направо убийствена доза самочувствие. Това дори може да изглежда и доста самонадеяно за някои, а за трети – направо противно.

Дали е така и всичко негативно може да се изпълни в пълен предел за такова едно твърдение, или просто се говори с факти, които доказват правотата му, едно е ясно – наистина трябва да си най-добрия, за да можеш да посмееш да си помислиш, че в действителност си.

Много често, хората не усещат това, че имат нуждата да се сдобият с нещо – дали ще е дреха, дали ще е някакъв уред, дали ще е някакво осветително тяло. Те не изпитват потребност, което автоматично означава и това, че не обръщат внимание на реклами, които са свързани с продукта.

Каквото и да си говорим – клиентът трябва да бъде с превзето внимание. Не става просто да стоим и да се надяваме той да дойде при нас с някаква нужда – светът отдавна не работи така и е ясно, че просто ние трябва да си привикаме клиенти.

Точно тук идват и купищата главоболия за много голяма част от търговците – те просто не знаят как се предлага един продукт така, че да превземе заветното клиентско внимание. Ние знаем и ето, че вие в момента четете нашия текст.

Нека не ви разсейваме. Само ще ви кажем, че ви очакваме в нашия онлайн магазин, за да станете част от нашето огромно семейство!

Натриевите лампи са особен вид осветителни тела, които работят на принципа на затворените атмосферни съдове. Тяхната операция е много подобна до луминесцентните лампи, поне в контекста на ползването на газообразни вещества и електричество, за производството на светлина.

Има два вида натриеви лампи, с високо налягане и със слабо налягане. И двата вида се класифицират като особено ефективни осветителни съдове, с дълготраен светлинен потенциал. Те, за разлика от другите лампи, светят сравнително слабо, като натриевите лампи с ниско налягане оперират с по-ниска видимост. Лампите с високо налягане имат по-висока осветеност на околната среда, като те греят със значителна топлина. Поради високата ефективност на тези осветителни тела, те често се слагат на места, които са труднодостижими.

Причината за ефективността на натриевите лампи, е понеже самият газ позволява за постигане на значително намаляване на консумацията на електроенергия. Самите физични показатели на газа, при допир до електричество, се променят, диктувайки нуждата от значително по-малко напрежение за създаване на видима светлина.

Натриевите лампи с ниско налягане в съда съдържат по-малко газ, като наличния в стъклото газ е значително по-рядък. Там енергийното предаване между частиците е запазено в същия коефициент както при натриевите лампи под високо налягане, но цветът на светлината е доста по-слаба. Това е причината тези лампи, макар и особено дълготрайни, да се използват в цехове, а не като външно осветление.

Рейтинг:
4.22 146
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.