fb pixel Прожектори & Конвекционално Осветление от 2R Ⓡ ТОП Цени - 2R

ПРОЖЕКТОРИ


Едно от желанията на хората, когато направят своята градина в едно винаги мечтано кътче зеленина и свежест, е да могат да покажат напредъка и пред нощта – когато уж нищо не би трябвало да се вижда.

Хората се вманиачават и доста често достигат до крайности – монтират всевъзможни осветителни тела навсякъде из градината си и правят така, че да може да няма скрито кътче в нея. Ние от 2r-bg.com оценяваме факта, че сте се постарали да превърнете градината си в мечтаното място и сме готови да ви помогнем да го покажете на света.

Какви видове прожектори имаме при нас

Единственото нещо, което трябва да знаете за нашата категория пълна с прожектори, е това, че тя предлага огромно разнообразие на ниски цени. Лесно се запомня, но хората трудно оценяват това, че цените са доста достъпни.

Въпреки, че това е едно от основните неща, в които се вглеждат, клиентите рядко сравняват, а просто на око смятат дали цената е сносна за това, което ще получат. Уверяваме ви, че нашите видове прожектори ще ви изненадат с качество, но ще ви спечелят със своите цени.

Очакваме ви!

Защо да изберете 2r-bg.com за ваш магазин

Клиентите обичат да избират своите магазини по няколко критерия. Един от тях, който според някои експерти, е най-съществен, е обслужването и нивото на отзивчивост, което се дава по негово време.

Не можем да скрием, че откакто прохождахме в този бранш, ние знаехме, че нямаме право да се отдалечаваме от нашите клиенти за нищо на света. Нямаме право нещата, които те правят с нас, а именно постоянните оценки по наш адрес, да ни свалят готовността да им помагаме.

Обичаме да говорим за това, че сме добри в обслужването с клиентите, защото знаем, че е така. Флиртът с потребителя в никакъв случай не показва пошлост, а напротив – сочи за желание да се помогне, за жертвоготовност, за истинска нужда от това да разрешим даден проблем.

Този тип държание с тях ни е карало винаги да предприемаме и известни рискове, когато става дума за задаване на прекалено много въпроси на клиента. Тогава има реална опасност той да се отегчи вместо да го приеме приятелски.

Има и много голям шанс клиентът ни да направи така, че да се измъкне от магазина заради това, че сме навлезли прекалено много в личното му пространство. Няма спор, че тези неща се учат с времето, но бъдете сигурни, че трябва много желание по пътя към победата.

Очакваме ви в нашите магазини, за да бъдете напълно сигурни, че нито цените ни, нито отношението ни към вас е плод на прости приказки. Очакваме ви!

Прожекторите са осветителни тела, създадени да излъчват изкуствена светлина с висока интензивност и широк обхват на лъча. Използваната специфична оптична система и специален разсейвател осигуряват производството на силна ярка светлина с бял цвят. Всичко това ги прави чудесно решение за ефективно озаряване на площи на открито.

Те излъчват много по-силна светлина от традиционните осветителни тела, благодарение на специалния метод за отразяване на светлината и използваната технология за генериране на повече лумени при използване на по-малка мощност. Ако заложите на LED източник на светлина ще си гарантирате още по-енергоспестяващо, екологосъобразно, дълготрайно и изгодно решение.

Тъй като в 2r-bg.com предлагаме наистина качествени прожектори, ви предлагаме да се възползвате от предоставената от нас гаранция за тяхната устойчивост на времето.

Този тип осветителни тела са подходящи за осветяване на големи открити площи като спортни игрища и стадиони, за работа на открито на места с условия на слаба осветеност, осветяване на сцени за провеждането на масови мероприятия и други подобни. Освен това могат да послужат и за осветяване на градински алпинеуми, водопади или други акценти в двора или градината, както и за осветяване на градски паркове, градинки, архитектурни паметници и монументи.

Прожекторите могат да се използват и като външно осветление за вилата или дома. Срещат се и като средство за осветяване на паркинги, корабни палуби и могат да послужат за целите на растениевъдството. Разгледайте селекцията ни от прожектори, поместена в 2r-bg.com и изберете своето качествено осветително тяло на достъпна цена.

Рейтинг:
4.13 195
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.