fb pixel Промоционални Лед Светлини за Коли ИЗГОДНО от 2R България Ⓡ - 2R

LED Светлини


Когато говорим за мъжки играчки, няма спор, че една от най-големите и важни такива, е автомобилът, паркиран пред дома на един мъж. В колата си той може да се храни, да си подари дрямка след лов, а защо не и направо да прекара няколко дни и нощи вътре, стига да има нужните удобства за това.

Всичко, което иска мъжът за един автомобил, е това той да е чист, поддържан и най-важното – всичко, което поставя по колата, да е наистина изключително качествено и работещо без наистина никакви компромиси.

Ние от 2r-bg.com уважаваме това и искаме да ви представим нашата автомобилна секция, в която ще намерите много възможности за лед светлини за вашия автомобил.

ЛЕД светлини за коли – с какво да поглезим колата

В нашата категория за LED Auto ще откриете онова, което ви трябва, онова, което искате, но никога не сте откривали. Ще намерите онези LED светлини, без които и вие, и вашето превозно средство не може.

LED Auto е категория, с която се гордеем в нашия магазин. Тя привлича много сериозни и съвестни към автомобилите си клиенти, които със сигурност не правят и капка компромис, когато говорят за своето возило.

Заради това сме вложили огромна част от нашите познания в посока на това да оставяме ясна диря в автомобилите на клиентите си.

Как да изберем лед светлини за автомобила си

Ако вашият автомобил няма вградени лед светлини, то при нас можете да поправите това. Единственото, което трябва да съобразите е това какви са размерите на цоклите, на крушките, които искате да подмените и предназначението им. Стандартите, които можете да видите са:

  • H1 - тази крушка е икономична и същевременно с дълъг период на използване
  • H3 - има намалена консумация на енергия, но може да се използва в мъгла без риск от прегряване
  • H4 - в много модели автомобили се слагат по подразбиране този вид крушки. Цокълът се характеризира с три пина
  • H7 - тези светлини са предназначени предимно за къси светлини и фарове за мъгла. Най - разпространеният модел и се използват предимно за основно осветление
  • H11 - предимно се използват при фарове за мъгла

Основни моменти при избора на лед светлини и осветление за автомобил

Основен момент при избора на осветление е къде ще бъде поставено - дали говорим за фарове, стопове, габарити или за осветление в купето на автомобила. Ако имате нужда от консултация или съдействие винаги можете да се обърнете към наш сътрудник, независимо дали в магазин или на mail.

2r-bg.com – нещата, които работят

Понякога замисляли ли сте се кое е най-важното нещо, когато говорим за наистина сериозна търговска верига? Имаме предвид кое трябва да е онова нещо, което наистина да бъде максимално добро, за да може клиентът да обърне сериозно внимание на този магазин?

Е, ние, както и в много други ситуации, имаме точното решение на проблемите и казусите ви. Всичко се крие в това, че човек трябва да чувства сигурността и комфорта по време на пазаруване при този търговец.

Без значение какво правим по ел. системата у дома, какво искаме да постигнем с промените на осветителните тела вкъщи, какво точно ще подменяме или ремонтираме – трябва да можем да разчитаме напълно на нещата, които продава този магазин. В нашия случай – всичко, необходимо.

Освен да разполага с разнообразни стоки, един подобен магазин трябва да предлага нещата на изключително достъпни цени – нещо, което не винаги се случва в България поради една много проста причина. Това е алчността.

Знаете ли всъщност колко много търговци в страната ни се опитват просто да вземат бързи пари, докато насреща не предлагат абсолютно нищо, за което човек да може спокойно да се хване и да си каже, че си заслужава да направи конкретната инвестиция.

Заповядайте в нашето огромно семейство, в което няма да сте поредното незабелязано звено. Бъдете уважаван и уважаващ клиент.

В секцията с артикули LED Auto, вие ще откриете всички онези липсващи детайли за вашата кола, които винаги сте искали да има в нея. Естествено, става въпрос за светлинни детайли, които ще поглезят сетивата ви докато прекарвате времето си в автомобила. Не на последно място, искаме да ви дадем право да избирате между огромното разнообразие от продукти, които са подходящи за всякакви превозни средства. Доверете се на опитните професионалисти!
Нашият онлайн магазин предлага разнообразие – това става ясно още от пръв поглед, но защо да стигаме само до там? Понякога разнообразието не е единственото нещо, което търсят потребителите. Понякога те желаят да видят неща като достъпни цени и особено качество на артикулите, но за това по-късно. Към този момент просто се потопете в нашето море от артикули, подходящи за светлинното обзавеждане на автомобила ви.
LED технологията е нещо изключително лесно и приятно, когато бъде използвана по предназначение. На практика, ние търсим нещата, които на вас биха ви били полезни и тогава ги предлагаме в нашия онлайн магазин. Това съобразяване с клиента винаги ни е било полезно и ни е карало да се чувстваме полезни. Предлагаме ви качествена технология за излъчване на достатъчно силна светлина, която ще ви спасява от тъмнината в автомобила, а да не забравяме, че и козметичният вид на салона ще бъде доста подобрен.
Със сигурност ниските цени не определят качеството. Не обичаме да сме хората, обвинявани от клиентите, че само подвеждат за устойчивостта и прибират тлъсти суми, за да продават некачествени артикули. Това, което ви е необходимо, за да функционират продуктите, които сме ви подбрали грижливо и любезно ви предлагаме, е приток на електричество. Лесният монтаж винаги е плюс, така че достъпната цената е просто приятен бонус!
Гаранцията от производител, с която пристигат артикулите в нашия онлайн магазин, винаги ни е карала да се чувстваме сигурни, когато в последствие продаваме тези продукти на клиентите. Разбира се, даваме и лична гаранция за изправност и поемаме ангажимент при евентуален проблем със закупения от нас артикул. Пазете касовия бон и се обадете в законово установения срок.
Рейтинг:
4.16 121
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.