fb pixel LED Висящи полилеи ★ ТОП цени - 2R България Ⓡ

LED ВИСЯЩИ ПОЛИЛЕИОт известен брой години насам, хората все повече и повече започнаха да се оглеждат за това не само да им е светло, но и осветителното тяло да е възможно най-луксозно изглеждащо.

Това далеч не е лесна цел за постигане, защото на повечето места подобни артикули са доста скъпи.

Всъщност, те се водят с едно доста интересно и луксозно име – 3D полилеи. Интересното при тях е, че имат доста странни, че дори и причудливи форми.

Този тип продукти се намират и при нас – в онлайн магазина на 2r-bg.com. Заповядайте!

Красотата винаги ли означава устойчивост

Това, което са свикнали да виждат хората от красивите предмети, е, че те невинаги са също толкова работещи и здрави, колкото по-обикновените. Важи ли това и за 3D полилеите?

Не и ако са купени от нашия онлайн магазин. За нас 3D полилеят е признак на привързаност към светлината и уважение към нея.

Не можем да си позволим да продаваме некачествени или пък не добре монтирани 3D полилеи, защото това е преди всичко опасно за хората, които ще обитават помещението.

Ако желаете може да разгледате и останалите модели led полилеи, които предлагаме в нашия магазин.

2r-bg.com – всеки знае онова, което иска

В изречението, служещо като подзаглавие, част от последния абзац на настоящото четиво, се вижда доста смисъл, който, обаче ние ще го променим и вместо „иска“ ще поставим „търси“. Защо го правим ли?

За да го обсъдим заедно с вас като тема. Това е цяло явление при клиентите – забравят да мислят по време на пазаруване, а единствено се мисли за неща, които са тотално отделни от целия процес.

Това, както сами можете да се досетите пречи много на действието, което служи на човека да се сдобие с всичко, което му е необходимо директно от търговеца.

Ние винаги сме били за това, всичко, което даваме, да бъде супер устойчиво, супер качествено и да създава впечатление за лукс, простор и силна светлина.

Въпреки това, че се развиваме в сектор, който е адски динамичен и ни кара постоянно да се адаптираме към предпочитанията на клиента. Винаги има поне едно нещо, което ни прави изостанали.

В бранша с осветителните тела и като цяло сферата с електричеството е адски променлива и постоянно излиза нещо ново, което има голяма опасност ние да не сме получили да не предлагаме.

Тогава, съвсем логично, ние бързичко ще трябва да се пренасочим в посока, която да ни дава отново лукса да разполагаме точното нещо, за да помогнем и на най-взискателните.

От нас толкова за този текст, но вие не забравяйте, че не спираме да се стараем за вашата уютна светлина у дома.

Заповядайте при нас, за да се сдобиете с всичко най-ново в света на електричеството и осветителните тела.

3D полилеите са специални полилеи, които използват генерираната от крушката светлина за създаване на оптична 3D илюзия, посредством специални отвори и форми, разположени по повърхността на осветителното тяло. Благодарение на това, когато лампата е изключена, полилеят изглежда като съвсем обикновено осветително тяло, а когато тя бъде включена полилеят се превръща в 3D илюминатор, придаващ особено усещане в стаята.

3D полилеите придават особено изтънчена естетика и внасят в стаите светлинно изживяване от друго измерение. В зависимост от конкретната специфика на полилея, обикновено те са подходящи за LED лампи, лампи с нажежаеми жички (старомодните крушки), и енергоспестяващи крушки. Разгледайте асортимента на 2r-bg.com от качествени 3D полилеи на добра цена с различни дизайни и разнообразете обстановката вкъщи с помощта на изящното осветително тяло.

Особеното при този тип 3D полилеи, използващи специфичното пречупване на светлината за създаване на триизмерност е, че излъчват по-приглушена светлина с наистина причудливи форми. Тя обикновено е концентрирана в пространството под полилея, а в останалата част на помещението е по-притъпена.

Това в никакъв случай не прави 3D полилеите неприложими, а само стеснява тяхното приложение. Те могат да служат като основно осветително тяло в стаи, в които не се търси по-ярка светлина, а приглушената светлина е плюс. В зависимост от конкретния дизайн на полилея, е съвсем възможно той да може да послужи и за основен осветителен елемент дори и хола.

В 2r-bg.com разполагаме с луксозна колекция от 3D полилеи в няколко различни дизайна, но всеки в необходимото качество и на изгодна цена.

Рейтинг:
4.19 119
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.