fb pixel Промоционални Магазин за Осветителни Тела 2R България Ⓡ Лидер на Пазара

ПАРКОВИ И ГРАДИНСКИ СТЪЛБОВЕ


Монтирането на качествени и добре изглеждащи паркови и градински стълбове е ключов елемент в изграждането на приятна външна среда в домашния двор, публични и частни паркове и междублокови пространства. Добре побраният стълб, комбиниран с хармонизиращо осветително тяло подчертават естетическата привлекателност на зеленината в парка и градината и осигуряват безопасност сигурност и очарователна атмосфера, не само денем, но и нощем.

За тази цел, 2r-bg.com селектира за потребителя едни от най-качествените и естетически издържани решения, които могат да бъдат закупени от удобството на дома с няколко бързи клика в нашата онлайн платформа.

Красиви и качествени паркови и градински стълбове на изгодна цена

Магазинът ни разполага с каталог от практични, здрави, устойчиви, функционални и красиви стълбове за парк и градина, които се вписват перфектно в естетиката на красивата външна зеленина. Селектираме продуктите с оглед отговаряне на високите изисквания за ефективност, клас и стил на нашите клиенти и предлагаме най-доброто към момента от пазара за решения за екстериорно осветяване.

Подбираме само онези предложения, които осигуряват предпочитаното от потребителя съотношение между качества на продукта и неговата цена.

В каталога ни ще откриете както класически стълбове за парково осветление, така и модерни съвременни решения в минималистичен стил, както и красиви винтидж предложения, придаващи рустикална естетика. Разгледайте различните варианти и подберете онзи, който отговаря най-добре на атмосферата, която искате да изградите в своето зелено кътче.

Тук може да закупите едни от най-търсените варианти като:

  • Декоративни стълбове за парково или градинско осветление;
  • Стоманотръбни стълбове за парк и градина;
  • Градински стълбове с двойна, двойна права или тройна рогатка.

Разполагаме с достатъчно разнообразие от размери на всеки предлаган модел, така че да имате възможност да изберете стълб с перфектната височина.

Предимствата на стълбовете за парково и градинско осветление на 2r

Нашите паркови и градински стълбове са създадени да устоят на атмосферните влияния с години. Предлагаме много издръжливи решения, изработени от здрава стомана, подсилена срещу ключови климатични колебания. Те осигуряват необходимата сигурност, стабилност и здравина дори при силни ветрове и други сурови условия.

Разполагаме и с няколко алуминиеви алтернативи, които се отличават с по-леко тегло, по-лесно транспортиране и монтаж. Те са и значително по-лесни за релокация и инсталиране на ново място. Освен това алуминият е естествено устойчив на корозия.

Доверете се на опита и експертизата на 2r-bg.com. Вече повече от четвърт век продължаваме да доказваме на своите клиенти, че качеството стои в основата на удовлетвореността и не е необходимо то да е обвързано с изкуствено завишена цена. Изберете нашите решения за парк и градина и сами се убедете в това.

Разнообразието е доста голямо заради различните нужди, за които служат градинските стълбове. В 2r-bg.com предлагаме качествени паркови и градински стълбове започващи с височина от 10, 20, 30 см, които са подходящи за ефектно ниско осветяване. Разполагаме със средни размери от 70 до 120-130 см, които също се използват за внасяне на красив декоративен ефект. Имаме и класически средновисоки стълбове над 170 см, достигащи до височина 4-5 метра, които са подходящи за основно екстериорно осветление.

Това са размери за градини, дворове и паркове с традиционни мащаби. Височина над 5 метра се използва в паркове и площадки с доста по-мащабна площ, изискващи по-голяма височина на осветяване.

Видът лампа, която може да използвате зависи основно от фасунгата на осветителното тяло. В нашия онлайн магазин стълбовете се предлагат отделно от осветителното тяло, фенера и рогатките, с цел по-широк избор за персонализация на екстериорното осветление. Повечето ни предложения работят с класически лампи с размер E27, което позволява използването на компактни флуоресцентни лампи, LED лампи и такива с нажежаема жичка.

Препоръчваме ви да избирате диодни осветители, тъй като те са най-икономични, енергоефективни, с най-дълъг живот и предоставят отлично качество светлина.

Рейтинг:
4.17 9
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.