fb pixel CORN E27 LED Лампа от 2R България Ⓡ ТОП ЦЕНА - 2R

LED ЛАМПА CORN E27


Светлините у дома подсказват толкова много за характера на хората, помещаващи се в него, че дори не можете да си представите. Бъдете сигурни, че в никакъв случай не можете да намерите дом, в който да няма подходящи светлини.

Всеки човек някак си инстинктивно знае кои светлини са добри за него и са подходящи за следващия недостатъчно осветен ъгъл. В интерес на истината, нито един ъгъл не заслужава да остане без компанията на светлината, която е създадена за него.

Ние от 2r-bg.com знаем кога и на какво трябва да се заложи и бъдете сигурни, че ако ни обясните подробно от какво се нуждаете, ние ще се опитаме да ви дадем максимално адекватен съвет за това какъв вид лед осветление да използвате. Ще останете ли доволни, обаче, е вашият въпрос, нали?

Защо да изберем LED Лампа CORN E27

Този вид лед крушки, които са също едни сред доста често предпочитаните от масовия клиент, са интересни по своя начин на действие. Фасунгата им е абсолютно класически вариант – добре познатата Е27-ца.

Това, което е интересното при т.нар. corn-модел е фактът, че е малко по-продълговат и във формата си прилича на спагета. Това позволява по-голяма площ на осветително тяло и логично води до супер невероятни резултати с осветеността в помещението.

С какво 2r-bg.com са по-добри от останалите

Ние сме един от най-логичните избори що се отнася до търсене на място за закупуване на осветителни тела за вашия дом. Няма да имате нито една минута, която да бъде заета от това да търсите магазини тук и там.

Още от встъпването си на пазара ние разбрахме някои основни неща за това, което движи мисълта на клиента. Основното е това, че клиентът винаги иска да получи възможно по-голямо количество продукти или материали на максимално ниски цени.

Това, което трябва да бъде водещо, е това да му се обещае качество – нещо, което не винаги всеки търговец може да предложи. Важно е, също така, в комуникацията с потребителите, да се спомене това, че те имат гаранция за качеството на продукта, който искат да закупят.

Ние не се притесняваме дори и от по-взискателни клиенти, защото те ни носят същинския, суров опит, от който много се нуждаем. Трябва да знаете, че обичаме да бъдем предизвиквани от по-взискателни клиенти.

Това ни вкарва в онези ситуации, в които е необходимо сериозно адаптиране и нагаждане. Индивидуалният подход на много търговци е нещото, което липсва, а ние с нашите претенции нямаме право да не го притежаваме.

Все по-често идва моментът, в който клиентите си задават въпроса защо да използват 10 крушки в една стая вместо да си осигурят само една или две осветителни тела и помещението да е също толкова осветено. Този въпрос не е никак нелогичен и е съвсем нормално да искате да намалите разходите си и при нужда от подмяна. CORN E27 е осветително тяло от продълговат тип, така че не е никак лоша идея да се замислите дали да не преминете на точно този тип осветление. По-голямата площ на осветителното тяло предоставя възможност да сте.
Ние сме от онези търговци на осветителни тела, които винаги ще се опитат да ви дадат максимално адекватен съвет, който да ви накара да се чувствате сигурни, когато пазарувате. За нас е важно клиентите ни да правят истински информиран избор, защото той е най-сигурният път към достигането на качествените продукти.
В сравнение с останалите продукти на пазара, които се предлагат на доста завишени цени, то сумата, стояща под CORN E27 е доста ниска. Специално в нашия онлайн магазин, вие ще откриете един невероятен баланс „цена-качество“. За онези от вас, които достъпната цена не стига, ние сме измислили и постоянните промоции в магазина ни, така че имате уникален шанс да пазарувате на още по-ниски цени.
Разбира се! Кой търговец, наричащ себе си съвестен, изобщо си позволява да не дава гаранция за продуктите, които предлага на своите потребители? Нашите продукти пристигат с гаранция от производител. Работим с едни от най-известните марки, тясно специализирани в производството на осветителни тела, така че те имат устойчиви традиции в това да гарантират качеството, което предлагат на клиентите си.
Всеки иска да опази природата и малко или много ние можем да помогнем в тази насока. Нашите клиенти са истински благородни и винаги избират LED технологията пред онова старомодно конвенционално осветление. Ние разбираме тяхната мисия, но опазването на околната среда не е единствения плюс на модерните осветителни тела. Трябва да се знае и това, че те са доста по-ефективни в работата си на ежедневна база.
Рейтинг:
4.14 141
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.