fb pixel E14, E27 LED лампи FILAMENT Технология от 2R България Ⓡ - 2R

LED ЛАМПИ FILAMENT E14, E27


Тъй като светлината е живот, ние – хората сме длъжни да я поддържаме възможно най-жива колкото се може по-бързо. Истината е, че всеки обича да му е светло, чисто и проветрено.

Кои неща, обаче, са най-ефективните що се отнася до запазване на нейно величество светлината у дома на възможно най-добро ниво? Какви усилия са необходими на човека, за да „опитоми“ светлината и да я накара тя да работи за него?

В настоящото четиво ще се запознаете с един от нашите видове крушки. Естествено, в 2r-bg.com ще намерите и още много изгодни предложения за лед осветление.

Защо да изберем точно този тип крушки

Хубавото на LED FILAMENT E14, E27 е това, че са на основата на LED-светлините и тяхната икономичност е напълно гарантирана. Размерът на фасунгите е ясен – стандартните Е14 и Е27, което ги прави не чак толкова претенциозни.

Няма спор, че всеки може да ги използва и не е необходимо да реорганизирате цялата си електрическа система у дома, за да се радвате на този вид качествена светлина.

Специално конкретният вид лед крушки се характеризират със супер реалистична светлина, била тя топла или студена.

2r-bg.com – онова, което ни прави различни

Всичко, от което един човек би имал нужда, е това да вземе максимално много неща на възможно най-ниска цена. Няма спор, че повечето хора обичат да влагат възможно най-много в нещо, но държейки заедно с това да получат качеството, което приляга на цената.

Ние знаем вашите нужди и никога не бихме се опитали да пренебрегнем това, че ни гласувате доверие. Знаем колко е сложно да се довериш на някого в днешно време, особено ако в обещанието се включва и думата пари.

Все по-трудно е в този свят човек да бъде доверчив и заради това няма как да бъдем безразлични към съвестните клиенти, които искат да дадат от себе си за нашето развитие.

Още от встъпването си на българския пазар за осветителни тела и всичко за светлината, ние знаем, че съвестните клиенти са изключителна рядкост.

С течение на времето ставаше все по-трудно и по-трудно да срещнем хората, които искат да ни помогнат искрено с някоя препоръка или обективен отзив относно обслужване или ниво на качество на стоките, които сме продали. В един момент дори ставаше така, че клиентите никога повече не се връщаха.

Вместо, обаче, да се опитваме да задържаме всеки, ние решихме да инвестираме в себе си, за да може без усилия хората да искат да се върнат отново и отново. Гласувайте ни доверие и бъдете сигурни, че ние няма да го предадем.

Това, с което е известен моделът FILAMENT е разнообразието не само от разновидности, но и от диаметри. В случая разполагаме с Е14 и Е27 – двата стандарта в производството на осветителни тела. Основното качество, по което можете да разграничите FILAMENT вариантите, е формата и цвета на излъчваната светлина. Това разнообразие прави разликата, когато става дума за онова, което предпочита клиентът.
Да започнем с това, че Е14 и Е27 са видовете диаметри на онази контактна шайба, влизаща във фасунгата. От това зависи и самият размер на крушката. По начало, Е27 са абсолютно стандартните крушки, които всеки е виждал навсякъде. Е14, обаче са онези по-мънички осветителни телца, на които някои хора залагат, за да обзаведат тоалетките на дамите у дома или пък да украсят банята и балкона си.
Отношение, толерантност и много компетентност – трите неща, които са напълно достатъчни, за да може всеки от вас да се чувства напълно сигурен в това, че прави информиран избор. Пазарувайки информирано, вие ще имате спокойствието и свободата да избирате винаги онова, което ви е наистина необходимо, за да имате добре осветен дом, излъчващ уют и комфорт.
На този въпрос бихме могли да ви отговорим, че да заложите на FILAMENT модел няма да ви излезе кой знае колко по-скъпо от това да изберете някой друг модел, който предлагаме. Осветителните тела по принцип не са от най-скъпите артикули и двата размера на FILAMENT – E14 и E27 не правят изключение.
Нашите компетентност и съвест ни диктуват винаги да даваме онова, което клиентите искат от нас. Ние постоянно инвестираме всичко от себе си в работата, която извършваме, за да можете вие – нашите лоялни клиенти да сте още по-доволни и още по-доволни. Нямаме притеснения относно работата на уредите, които предлагаме. Целта ни е да се подобряваме, но стигнахме до заключението, че щом вече разчитаме на най-добрите производители в бранша, то няма как да се изкачим още по-нагоре.
Рейтинг:
4.23 113
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.