fb pixel Промоционални LED ПЛАФОНИЕРИ ➤ LED Лампи & Осветление за Дома - 2R

LED ПЛАФОНИЕРИ


Откакто навлязоха на българския пазар, LED технологиите бързо се превърнаха в любимо нещо на клиентите.

Те неусетно промениха изцяло начина си на мислене в този аспект заради това, че този тип осветление е евтин, икономичен и много устойчив.

Качеството идва от самата технология, а гаранцията – от професионалния търговец, който ви дава възможността да се докоснете до чудесата на LED осветлението.

Какви типове LED плафониери предлагаме

Плафониерата е може би едно от водещите изобретения, които превзеха пазара за електричество и осветление.

Практичността и икономията на място, комбинирана с невероятното LED осветление, създава една много силна комбинация, която вече и ние от 2r-bg.com предлагаме в нашия онлайн магазин, а именно – LED плафониери.

Няма спор – всеки иска качество на ниски цени, но не всеки може да му го предложи. Ако сте в списъка на онези, които искат винаги да са обзавели дома си с най-новото и лъскавото, но пък качеството да не отстъпва на блясъка – ние сме онези, които могат да ви помогнат.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин – ваш оазис!

2r-bg.com – винаги ли подхождаме еднакво с клиентите си

Ако трябва да говорим за подход на клиенти, то ние сме се учили от най-добрият източник на подобна информация, а именно опитът. Той никога не прощава по време на обучението.

Проба-грешка е най-добрият учителски кадър, който можете да наемете. Старанието е най-добрата благодетел, която можете да развиете по време на своя курс на обучение за работа с клиенти.

Така се научихме. По време на обучението си развихме куп качества – отзивчивост, търпение и толерантност.

Тях прилагаме при ежедневната си работа с клиенти – нещо, което повечето в бранша не правят за жалост.

След като ви споделяме тези неща за нас и нашия начин на работа, идва ред да се замислите дали пък е излишно да се замисляте, когато попаднете в нашия онлайн магазин.

Ние винаги подхождаме еднакво с клиентите си, когато опира до онези три горепосочени качества. От тук нататък подхождаме индивидуално към казуса, водещо всяко запитване при нас.

Личното, индивидуалното подхождане към ситуацията, в която някой от нашите лоялни клиенти е попаднал е нещото, което прави разликата между професионалния търговец на осветителни тела и онзи, който гледа единствено финансовата облага.

Нямаме обяснение защо браншът се превръща в това, което е сега. Това може би е модата, но ние вярваме, че не сме създадени, за да следваме модата, а да поставяме стандартите.

Заради това, посетете ни, доверете ни се и бъдете част от най-голямото семейство по ел. въпроси в България. Поверете нещата на най-добрите.

Очакваме ви!

Те се диференцират според техните форми, големина, дизайн и допълнителни функционалности. Някои LED плафониери имат изпъкнала сферична форма, докато други са с плоска повърхност. Най-често се срещат в кръгла форма, но съществуват и четириъгълни такива, както и други закачливи форми (най-вече предназначени за детските стаи). Произвеждат се и отворени плафониери, както и плафониери, състоящи се от няколко комбинирани тела.

Една от най-удобните функционалности на този тип осветителни тела е задействането със сензор на движението. Друга практична функционалност е възможността за контролиране силата на светлината, благодарение на механизъм за затъмняване.

Интерес представляват музикалните плафониери, които озаряват стаята не само със светлина, но и с музика. В 2r-bg.com може да намерите и smart плафониери на изгодна цена, които могат да се свържат със смарт устройство.

За родителите, които желаят да оптимизират осветлението в детската стая, най-подходящото решение несъмнено е детската LED плафониера. Най-голямото предимство на плафониерите в този контекст е фактът, че те са високо над децата и от тях не висят излишни елементи, които могат да бъдат закачени по време на игра.

Поради това на пазара се предлагат много детски плафониери в интересни краски и ведри цветове, както и нежни дизайни, изключително подходящи за детската стая на новороденото. В 2r-bg.com също отчитаме този факт, затова държим специално подбрана селекция с LED плафониери, които са изключително подходящи за детската стая. Може да се доверите на нашите предложения, тъй като ние държим на наистина безупречното качество.

Рейтинг:
4.22 193
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.