fb pixel АПЛИЦИ ➡ Осветителни Елементи за ДОМА┃2R България - 2R

АПЛИЦИ


Знаете ли, че във все повече и повече домове навлиза употребата на т.нар. аплици. Това са напълно конкурентно способни осветителни тела на стандартните, но единствената разлика е тази, че те изглеждат в пъти по-стилно.

Краят на старомодните бани, мокри помещения и коридори е вече почти тук – във вашето ежедневие.

Няма как да не се отбележи и факта, че хората обичат да експериментират, но пък други клиенти неведнъж са казвали, че ще карат на стандартната крушка докато нещо колосално не се промени в създаването на осветление.

Всъщност, колосалната промяна е вече тук и се намира в сайта, в който сте в момента. Бъдете достатъчно широко скроени и се доверете на онези, които разбират от своята работа.

Кога да предпочетете аплици пред стандартно осветление

Аплиците са нещо много интересно и както вече разбрахте, те по абсолютно нищо не се различават от стандартните източници на светлина. Един от основните им плюсове, обаче е свързан с това, че те дават свободата да бъдат монтирани в по-влажни помещения.

Банята вече никога няма да бъде толкова тъмна и неприветлива. Все пак, вече познавате една солидна алтернатива, на която трудно може да се откаже.

Когато на един клиент му бъде дадена сериозен аргумент за това, че един непознат продукт е напълно адекватен и ще има полза от неговата употреба, рязко виждате доверието в очите на потребителя.

Няма по-голямо щастие за нас от това вие да разберете, че ние по никакъв начин не искаме да ви накараме да използвате нещо, което просто няма да ви помогне.

Единственото нещо, което искаме, е вашето добро. Ето защо ви предлагаме нещата, които напълно естествено ще се впишат във вашата баня, мокро помещение или коридор.

Дори ако разполагате с огромно огледало в някое от своите помещения, можете да подкрепите процесите на обличане, гримиране или пък оправяне на прическата си преди да излезете вечер, в която трябва да изглеждате наистина зашеметително.

2r-bg.com – всеки сам избира своя търговец

Нормално е в интернет да излизат какви ли не оферти за това, че съществуват всякакви осветителни тела, които са в пъти по-добри от онези, с които разполагате в момента. Както вече разбрахте, обаче ако разполагате с аплици, то тогава няма от какво да се притеснявате.

Магазинът ни е снабден и с всякакви видове консумативи, които могат да са ви от необходимост, когато някое от осветителните ви тела излезе от строя. Напълно нормално е някой от източниците ви на светлина да „се измори“ и вече да не е толкова искрящ, както е бил преди.

Не се притеснявайте, ние от www.2r-bg.com сме тук, за да ви помогнем. Доверете ни се, защото наистина знаем какво правим!

Апликът е специфично осветително тяло, което се поставя върху странична стена – вътрешна или външна. Аплиците се произвеждат в най-различни форми – наподобяващи отворена в плафониера, или пък лампи, лампиони или прожектори, прикрепени върху стената. Някои видове аплици имат голяма прилика със спот осветлението. Те рядко се използват като самостоятелно решение за осветление, освен когато се комбинират няколко броя аплици в помещението.

Служат за по-деликатно осветяване и са страхотен декоративен елемент. Може да се използват като светлинни аксесоари за завършване дизайна на стаите, а в банята са идеално средство за внасяне на повече светлина в ключовите места на мокрото помещение. Предлагаме ви да разгледате качествените аплици в 2r-bg.com, с които може да придадете акцент на осветлението у дома и то на достъпна цена.

На практика, аплик може да се постави във всяка стая в дома, а дори и може да се използва за осветлението по фасадата на сградата (стига да е създаден да издържа на външните условия).

Най-често аплици се използват за осветяване на коридори, вестибюли и стълбища. Най-доброто решение при по-големи площи е да заложите на няколко аплика в един стил и да ги разположите на оптимално разстояние, като не е задължително те да формират линия, успоредна на пода.

Аплици често се използват и за внасяне на допълнителен декоративен елемент на ключови места във всекидневната, хола или спалнята. Друго популярно място е банята. В 2r-bg.com може да намерите и специални аплици за детската стая, както и специално подбрани луксозни и модерни решения.

Рейтинг:
4.15 175
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.