fb pixel ЛЕД Лента 【220V】 на Топ цени от 2R България

ЛЕД ЛЕНТА


Търсите лед лента на добра цена? На точното място сте.

Едно от най-използваните неща, които човекът се научи да употребява във всичко, което прави, за да допринесе за елегантния външен вид и да подчертае важните детайли, са лентите с лед светлини за стая.

Съществуват led ленти за стая с дистанционно, които светят в желан от потребителя цвят (с възможност за един или пък със своевременна смяна на цветовете при някои модели посредством контролер).

Можете да залепяте тази лента наистина навсякъде, стига в близост до мястото да можете да включите в контакт и да подадете електричество на лентата. След това единственото, което се изисква от вас, е да се радвате на ефектността, която създават.

Това е продукт със светодиоди, закрепени върху гъвкава платка. 120 градуса е ъгълът на светоизлъчване на подобни продукти. LED лентите са компактни и лесни за поставяне - те могат да се монтират в канали,улеи и ъгли. Те са устойчиви на влага, кояето позволява поставянето им в помещения с по-висока влажност. Но най-хубавата част от използването на този вид лента е нейната ниска консумация на електроенергия. 

Къде може да се използват

Този вид ленти се използват навсякъде, където има нужда от добавяне на допълнителна доза изтънченост. Ние от 2r-bg.com ви предлагаме огромно разнообразие от такъв вид ленти за лед осветление, които дори имат и различен физически цвят на артикула, за да могат да се сливат идеално с основния в помещението цвят.

Някои модели лед ленти са напълно годни за монтаж и навън, защото всяко осветително тяло си има капсула, която го защитава от външните влияния.

2r-bg.com – нещата, които ви трябват

Много често чуваме от наши клиенти възклицания от типа: „А, ами то това е само за професионалисти, защо ми е на мен?“ или „Ооо, това е много сложно за ежедневна употреба!“.

Всички тези цитати са извадени от редовната, дълга и продължителна работа с най-различни типове клиенти, които по някакъв начин са ни направили впечатление. За нас винаги е представлявал интерес начинът, по който е мислил клиентът.

Всеки има своите възгледи и начинът, по който разглежда ситуациите, в които попада, е твърде индивидуален. Дотук това по никакъв начин не ни изненадва или притеснява.

Видове led ленти

В зависимост от работното напрежение:

  • led ленти 5V
  • led ленти 12V
  • led ленти 24V
  • led ленти 220V

По тип на диоди:

  • led лента 2835
  • led лента 3014
  • led лента 3528
  • led лента 5050
  • led лента 5630

От типа скрито осветление

Какво представлява този тип осветително тяло? Къде се използва, кой може да го монтира успешно, как може да ни помогне в ежедневието и има ли друг бонус от него, освен удобството от скритата светлина?

Визията не е всичко, но щом става дума за led светлини за стая, то тогава е важно да бъдем максимално бдителни към детайла. Невидимата лента винаги е била далеч по-добър вариант за това да направите перфектната визия в своята всекидневна, спалня или пък в стаята на децата.

На скрито осветление се доверяват много хора, защото търсят дискретен и интересен начин, по който да раздвижат атмосферата на помещението. Представете си как имате стая, която

Изискванията към нас започват в момента, в който трябва да се напаснем към индивидуалността на всеки един потребител. Самият факт, че го правим, е нещото, което по някакъв начин доставя удоволствие на клиентите и ги кара да ни се доверяват все по-лесно и за по-дълго време.

Лоялността се увеличава в момента, в който те видят нашето желание да успеем да им помогнем в тежка ситуация. Няма спор, че обожаваме този момент, в който усетим, че клиентите са ни доста по-близки от момента, в който са дошли.

Тогава разбираме, че сме ги спечелили и благодарение на нашата компетентност и издръжливост сега потребителят има възможността да бъде напълно удовлетворен и да напусне обекта ни готов да покорява върхове в ежедневието си. Естествено, каквото и да закупите от нас, ние ще ви помогнем със съвети за монтажа.

За таван и къде може да ги използваме

До момента най-вероятно сте разбрали идеално, че осветлението е красиво и удобно средство, което ни дава светлина и добра визия. Изисква се от нас обаче да познаваме поне малко нуждите на помещението, в което ще поставяме по-екстравагантни осветителни тела, особено ако те са тип многоцветна лента.

Нужно ли е тя да бъде поставяна по специални правила и къде може да бъде употребено по точния начин, за да ни даде украсата и комфорта, заради които сме решили да заложим на него? Отговорът тук задължително е „Да!“ и сега ще разберете защо.

Първо, нужно е да определим кои са местата (видовете помещения), където е по-добре да ги използваме. Повечето хора продължават да залагат най-вече на скрито осветление, но то има минуси, изразяващи се най-вече в това, че светлината, излъчвана от него, е по-скоро за украса, защото малка част достига до погледа ни.

Т.е., тук идва основната дилема, която трябва да разрешим за максимални резултати – повече функционалност, или повече красота. Повечето хора залагат на красотата и външния вид на помещението, ако в него са поставени уреди, които излъчват собствена такава (компютри, телевизори и др.).

Ако ще правите музикално студио или някакъв вид стая за домашно кино в домашни условия, вземете предвид, че телевизор, проектор или пък компютър с няколко монитора биха излъчвали доста силна светлина. Така помещението със сигурност няма да се нуждае от кой знае колко осветителни тела.

Една многоцветна лента, чийто цветове да са в унисон с настроението ви би свършила перфектна работа, особено ако я разположите в горните ъгли на помещението.

Не забравяйте обаче да капсуловате диодите, излъчващи светлина, за да я направите приятна за очите. Не разчитайте на просто окачени диоди, подредени в редица – те със сигурност няма да доставят комфорт, а ще мъчат и без това натовареното ви от работата на компютър зрение.

В това се изразяват необходимите стъпки, през които трябва да минете, когато сте решили да увеличите хубавата атмосфера в помещението ви за хоби и свободно време. Разбира се, тук отново се нуждаем от трансформатори за лед ленти – добре познатите ни преобразуватели на напрежение.

Позицията в помещението не ви спасява от задължителните трансформатори. Помнете, че колкото по-висока инвестиция направите именно за тази част от електрическата верига, толкова по-устойчива на времето ще бъде тя, така че влагайте разумно и с мисъл за бъдещото ползване.

Лента за кухня – изобщо кой използва такива

Истината е, че всички уважаващи себе си, а и пръстите си домакини, биха желали използването им за тяхната кухня. Лед осветление за стая, която се използва толкова... ежедневно, са дори препоръчителни, ако не желаете скритите от слънцето ъгълчета винаги да крият опасности за вашето здраве.

Когато режете различни продукти, миете нещо под струята вода, или просто бъркате поредната вкусна, пролетна салата, вие искате контролът да е ваш през цялото време, нали? При рязането на каквото и да е, най-важна е безопасността, при миене е важно да видите продукта максимално чист, а при салатата – подправки и други овкусители да са разнесени равномерно.

Как бихте видели всички тези детайли, ако вие стоите между прозорците и плота? Трудно е човек да готви и създава хранителни шедьоври, ако няма достатъчна светлина, разположена по най-добрия начин.

Ето защо повечето готвачи задължително препоръчват този тип осветление за кухня, която страда именно от това – малко количество естествена, дневна светлина. Разбира се, тук отново имате нужда от трансформатор, за да позволите на диодите да работят адекватно в 220-волтова мрежа.

За да сте колкото се може по-сигурни, че правите всичко възможно най-надеждно, томожете да закупите всичко от нас заедно с профилите. Профили ще намерите във всички ел.магазини, но със сигурност всичко накуп можете да откриете в нашия онлайн магазин 2r-bg.com.

На каква цена ви предлагаме нашите продукти (среден/висок клас)

Разбира се, опираме и до цени. Тук нещата варират както при всеки вид продукти на пазара.

Удобството е един от факторите, от които се сформира цената. Една лента 10 метра би ви струвала една сума, но такава с дистанционно  би ви струвала малко повече.

Тук разликата е основно в удобството, въпреки че дължината е еднаква.

Друг основен фактор, от който цената може да се промени драстично, това е устойчивостта във времето – какво имаме предвид. Ако планирате да монтирате навън, то ще трябва да разгледате списъка с водоустойчиви ленти.

Те, разбира се, струват малко повече, но пък ви дават невероятната свобода да украсите дори и лятната кухня в двора на вилата. Дали ще заложите на батерии, или на класическо захранване – изборът е изцяло ваш, но това, което ще ви даде още удобство при закупуване, са комплектите, които можете да намерите в даден онлайн магазин.

Лента за кола може би е идея, която не се харесва на всеки поради това, че тя би разсейвала водача на моторното превозно средство по време на шофиране, но нищо не пречи да се използва тогава, когато не се шофира, а просто искате да изпъкнете с някоя интересна екстра. В автомобила си бихте могли да използвате самозалепваща се лента, която е лесна за монтаж.

Цената на този тип ленти не е кой знае колко по-висока от обикновените такива, но все пак при вписването ѝ в ел. инсталацията на автомобила, не е зле да заложите на професионалист, който ще направи тази модификация възможно най-надеждно.

Защо да заложите на 2r-bg.com

По-горе сме споменали защо да заложите на нас, но вярваме в ефектните и генерални заключения. Пазаруването в нашия онлайн магазин за ел. продукти и консумативи ще ви даде невероятната свобода на избор.

Информираността на човек, когато купува различни продукти за своята домашна електрическа мрежа е важна и заради това се опитваме да ви снабдяваме не само с необходимите артикули, но и с достатъчна и адекватна информация за тях. Ето защо от години поддържаме висок стандарт за нашите клиенти.

Доверете се на онези, които могат да променят представите ви за осветлението и електричеството бързо ще се превърне във ваш основен източник на щастие, уют и топлина!

Когато клиентите започнат своето търсене, нашият онлайн магазин е мястото, на което бързо можете да намерите онова, което ви е нужно, за да завършите своя проект успешно. Всичко, което трябва да направите, е да се доверите на нашата компетентност относно нещата, които можем да ви предложим.

Ниските цени са наш основен приоритет, който наистина гоним дори и с последните си възможности. Ценители сме на спокойствието в отношенията си с клиентите и се стремим винаги да влагаме максимално големи усилия, за да знаем колко точно сме предложили на клиентите си, за да сме сигурни, че те ще са доволни.

Имаме стремеж към това клиентите ни да знаят със сигурност, че нашите цени се поставят с мисъл за тях.

Няма да лъжем, че употребата е изключително широка, но това далеч не означава, че цената име се определя от това и ще се възползваме от широкото търсене.

Нашата задача е да ви помогнем с това да завършите започнатия ремонт без това да повлияе значително на вашия бюджет.

Разнообразието, което можем да ви предложим, е пътят към задоволяването на основните потребности на клиентите, които идват при нас с конкретни искания. Компетенцията, комбинирана с огромен избор в магазина ни, печели вниманието на клиентите ни.

Потребителите знаят, че спокойно могат да ни се доверят, независимо от това, че количеството е огромно. Ние успяваме да запазим качеството въпреки това.

Онлайн магазините в България обикновено проявяват неуважение към своите клиенти и това се случва единствено и само, за да постигнат лична изгода. Нашето удовлетворение идва от това, че виждаме, че доволните сте вие, онези, които получават качество на достъпни цени сте вие и най-важното – поръчаното достига до вас за нула време точно във вида, в който очаквате да го видите.

Рейтинг:
4.19 122
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.