fb pixel Промоционални Спотове за таван | спалня | хол ➤ ТОП цени - 2R

СПОТОВЕ ЗА ТАВАН


Търсите по-различно и нестандартно осветително тяло от масовите полилеи или плафониери? Искате нещо по-практично и компактно, но в същото време да е стилно и икономично? 
Тук идваме на помощ ние - предлагаме Ви серия осветители, която нашълно ще задоволи всички ваши изисквания - Спотове за таван.

С какво се отличават Спотовете за таван?

Сега идва и съвсем адекватният въпрос – защо да предпочета да закупя Спот за таван вместо полилеи. Спота за таван се отличава с по-компактен размер от полилея, но в същото време някои тела са с повече от една фасунга. Така това по-компактно тяло, което е с изключително лесен монтаж, има възможността да излъчва повече светлина и става подходящ за употреба дори и в по-големи помещения. Серията дава възможността да се комбинират повече от един осветител за постигане на по-уютна атмосфера и по-добро осветление в помещението, в което ще се намират. Голям плюс при спотовете за таван е въможността за регулиране и насочване на светлината от всеки осветител в желаната от вас посока.

Винаги се стремим клиентите ни да имат възможността да избират от по-широка гама продукти, за да успеят да намерят точния осветител, който най-добре ще пасва на помещението им.

Затова тук Ви предлагаме различни модели Спотове за таван - с различни размери, различен брой фасунги, а дори и LED спотове с различни ватажи. Така ние гарантираме, че ще изберете най-правиния осветител. Не се притеснявайте ако не можете да намерите точния за вашия дом, ние сме тук именно заради това - за да помогнем в избора ви! Очакваме ви!

2r-bg.com – защо да закупите осветление от нас

Това, което сме научили за клиентите си през последните години, е на база и голям дългогодишен опит в сферата, в която се развиваме днес.

Нещо повече – много по-интересно и ползотворно е, когато човек проучва това, което прави из основи, за да може да се адаптира и да израства.

Ние винаги даваме максимума от себе си, за да бъдем достатъчно ползотворни в работата с клиентите ни. За нас на първо място е желанието на клиента и наша цел е то да бъде изпълнено, като за това желаем да Ви предложим само най-добрите, качествени и ефективни решения в областта на осветлението. Най-важното не е само дали ще можем веднага или след малко да удовлетворим желанията – за нас е важна самата среща с клиента, комуникацията и взаимното търсене и стигане до правилното решение.

С дългите години опит сме доказали, че сме една от водешите фирми в областта на осветлението и затова допринасят точно нашите партньори и доволни клиенти. Когато клиентите ни си тръгнат спокойни от наш магазин, ние можем да си отдъхнем съвсем заслужено заради това, че сме успели да си свършим служебните задължения правилно. Ние сме тук, за да ви помогнем, да ви насочим и да ви предложим най-доброто!

Имаме супер мотивация и имаме огромното желание да ставаме все по-добри, за да можете вие да се чувствате добре. Заповядайте в нашия онлайн магазин, за да научавате винаги най-интересното и същевременно полезното за новите ни артикули, които, доверете ни се, са ненадминати. Те балансират между цена и качество толкова умело, че веднага ще ви се иска да ги закупите.

Рейтинг:
4.17 125
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.