fb pixel Енергоспестяващи LED крушки Е14 от 2R на ниски цени- 2R

LED ЛАМПИ E14


Светлината винаги е била едно от най-важните неща, които са открити по време на развитието на човечеството. От първия огън в пещера, през факлите в периода на Средновековието, изобретената от Томас Едисън електрическа крушка, та до невероятните осветителни тела на 2r-bg.com.

Нямаме право да си мислим, че ние хората сме слаби същества поради това, че сме успели да „опитомим“ толкова много неща. Дори неконтролируемата светлина е влязла в перфектна употреба на човека, а той я използва вече толкова много време.

Еволюцията е доказала, че всичко е достижимо, стига желанието за неговото осъществяване да е по-високо от търсенето на евентуалните пречки. Всичко зависи от човека и той трябва да бъде изключително търпелив и упорит в името на успеха.

Естествено, не всичко е също толкова простичко, колкото е било някога в пещерите, но все пак съществуват някои и доста прости зависимости. Те се ориентират главно около размерите на фасунгите (гнездата, в които се настаняват крушките).

Какви са особеностите на фасунга Е14

Както много добре знаем, една крушка се нуждае от електрически заряд, за да може да се получи нагряване на жичката. От това нагряване ще се получи силна светлина поради високата температура.

Както всяко друго нещо, при лед крушките зависимостите водят до конкретни плюсове и минуси. В настоящото четиво ще разберете повече за фасунга Е14.

Това е един от малките размери за крушки, работещи на базата на нагряване на жичка. Възможно е щом имате такава фасунга да става дума за баня (едно от най-вероятните места, на които да монтирате този размер).

Хубавата страна на този размер фасунга е, че светлината е доста изтънчена заради малките размери на крушките, които се продават за тях.

Естествено, обратното – лошата страна на тези малки фасунги е подробността, че ниските лумени не светят силно и често може да ви се сторят крайно недостатъчни.

Именно заради това не е никак зле първо да проверите квадратурата на помещението и на база този показател да изберете за необходимото ви лед осветление своя вид фасунги, които ще инсталирате. Това е най-разумното, което можете да направите.

Защо да изберем 2r-bg.com

Още от времето, в което правихме първите си стъпки в бранша, в който се намираме сега, знаехме едно сигурно нещо – всеки клиент е напълно различен. Това от една страна постоянно ни караше да се адаптираме към историята на всеки.

Именно това ни изгради от напълно боси в сферата до един от водещите търговци на осветление в България. Благодарение на вас – нашите клиенти, ние сме това, което сме и онова, което винаги сме искали да бъдем.

Този тип LED продукти предоставят изключителна гъвкавост в услуга на потребителите, приели своята роля на любители „домашни майстори“. Те позволяват различна интерпретация на осветителните тела в едно помещение, а така и акцентирането върху ключови детайли от интериора, които искаме да подчертаем. Е14 са LED лампи, които са не просто изключително трайни, но и значително превъзхождащи конвенционалните осветителни тела. Те са по-малки, по-трайни и по-евтини в относителна стойност спрямо крушките, които всички сме свикнали да ползваме от миналия век.
Използването на LED лампи, модел Е14 е широко прилагано от множество интериорни дизайнери, които държат на уникалността в своите проекти. Често биват поставяни на трудно достъпни места или такива, при които монтажът на по-големи лампи е предизвикателство. Благодарение на своя размер и надеждност те придават усещане за неповторимост, модернизъм и изящество във всеки дом, офис, вила и апартаменти. Без значение дали ще монтирате Е14 в кухнята, банята, детската – те са удобен и практичен инструмент да придадете собствен стил и характер на всяко едно помещение. Най-често се използват за осветяване на тоалетките в банята, за украса на палетите на терасата.
Многогодишният опит, богатото разнообразие и впечатляващо ниските цени определят „2Р България ЕООД“ като един от лидерите на пазара за LED осветление в България. Това ни дава самочувствието да вярваме, че имаме подходящ продукт за всеки вкус и нужда. „2Р България ЕООД“ предлага на своите клиенти някои от най-добрите марки, достъпни на пазара в света. Ние разчитаме на доказани традиции в производството на LED продукти и не оставяме нищо на случайността.
В сравнение с други модели, Е14 е доста по-достъпен в ценови аспект. Само за няколко лева лесно можете да сдобиете с подобен тип лампи, а така бързо да планирате бюджета и разходите си, особено в случаите, когато ви се налага да закупите по-голям брой от този тип продукти. За потребители, които планират по-сложни интериорни промени, препоръчваме закупуването на по-голям пакет крушки от съответния продукт.
Този тип лампи оправдават очакванията на клиентите ни и заради това рядко им се налага да сменят крушките. Не се съмняваме в това, че експлоатацията на този модел ще бъде достатъчно дълга и ползотворна, защото крушките са малки и обикновено се използват като източник за помощна светлина.
Рейтинг:
4.18 204
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.