fb pixel UV БАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ ➤ LED Продукти за Дома - 2R

UV БАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ


Едно характерно нещо в новия свят, това е високото ниво на хигиена, което спазват съвременните хора. Нещо повече – на моменти сме виждали дори вманиачено преследване на тоталната чистота, което както повечето от нас знаят, е меко казано невъзможно.

Ние напълно осъзнаваме това, но все пак правим всичко по силите си, за да помогнем на хората да преследват своите цели като им предлагаме наистина качествени нововъведения в техния живот.

Какво представляват UV бактерицидните лампи
Тук идва и моментът, в който можем да си позволим гордо да ви представим нашия нов продукт – UV бактерицидна лампа. Тя е това, което чакате вече толкова време в онлайн магазина на 2r-bg.com.

Нещо повече – тя ще бъде онова, което ще ви предпази от появите на различни бактерии и вируси у дома. Ако имате деца, то вие със сигурност искате най-доброто за тях.

Истинската им безопасност ви е абсолютно сигурна в момента, в който инсталирате подобна лампа в тяхната стая. Тя ще е интересна в началото за мъниците, но в последствие ще я чувстват като тяхната защита от вредители.

Бъдете в крак с новото и купете своята UV бактерицидна лампа от нас на достъпна цена.

2r-bg.com – търговецът трябва да излъчва класа
Всякакви видове потребители – всякакви видове търговци. Всъщност, дори и в бизнеса всичко е пресметнато до дълбока крайност.

Всяко нещо, което можем да забележим или срещнем по време на пазаруване, е напълно премислено още преди да се сетим, че можем да го видим, изложено на рафт или в онлайн магазин.

Такъв е случая с онези по-екзотични стоки, каквато е тази, с която ви позанимавахме днес. В интерес на истината, тя е измислена като принцип на работа още доста отдавна, но предвид това, че клиентите засилиха драстично хигиената в помещенията си през последните години, този вид осветително тяло нашумя толкова много.

Доста клиенти се влюбиха в този вид продукти, което ги накара да бъдат и доста взискателни към неговото качество. Всеки иска да знае за какво точно дава своите пари и според нас тези хора са абсолютно прави с този си начин на мислене.

Без да искаме да засегнем който и да е било, ние уважаваме това, че хората искат качество, а най-приятното от всичко е, че знаем, че за разлика от конкуренцията си, ние можем да го дадем без никакви усилия.

Просто сме сигурни, че знаем как да го направим, знаем правилния път в посока сърцето на клиента.

С последните изречения на настоящото четиво, ще ви кажем, че няма нищо по-добро от това вие да станете част от нашия онлайн магазин. Нашето семейство ви приветства

Те действат на основата на ултравиолетово лъчение, което „декативира“ генетичния материал на бактериите, вирусите и другите патогени, намиращи се в природата. Ултравиолетовата светлина има способността да унищожи патогените, елиминирайки възможността за тяхното размножаване и предизвикване на заболявания у хората. В резултат на това при опит за репликация, микроорганизмите всъщност се самоунищожават.

Бактерицидните лампи, работещи с UV светлина се използват за стерилизиране на носените дрехи, а също така и за дезинфекция на вещи като смарт устройства, кредитни карти, пазарски чанти, портмонета, аксесоари и прочие. От десетилетия тази технология се използва за ефективно стерилизиране срещу бактерии и вируси в промишлеността, търговията и медицината.

В 2r-bg.com може да намерите UV бактерицидни лампи от висок клас за домашни или индустриални цели на достъпна цена.

Всеизвестен факт е, че ултравиолетовата светлина не е полезно за човека лъчение и излагането на такава не е препоръчително, тъй като може да доведе до увреждания на кожата и зрението. В бактерицидните лампи се използват най-често т. нар. UVC лъчи, които в обичайното си състояние в природата не достигат до човешката кожа.

Затова UV бактерицидните лампи е най-добре да не се използват директно върху кожата, в противен случай тя може да бъде увредена. Препоръчва се те да се използват за дезинфекцирането и стерилизирането на неодушевени предмети и принадлежности при старателно спазване на препоръките за безопасност.

Търсите UV бактерицидни лампи, подходящи за домашна употреба? В 2r-bg.com предлагаме качествени решения, които са идеални за целта.

Рейтинг:
4.16 199
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.