fb pixel LED Крушки на Топ цени【ЛЕД Крушки E27】➤ 2R България Ⓡ

LED ЛАМПИ E27


Светлината е източник на живот – едва ли има спор около това твърдение. Според повечето хора светлината дори е смисълът на живота.

Нещо повече – щом смисълът на живота ни е да търсим светлината и да се опитваме да си я набавяме във всякакви варианти, тогава тя несъмнено трябва да е и наш основен приоритет.

Е, един от най-ефективните и естетически добре изглеждащите варианти, по които да си набавяме светлина е именно това да напълним жилището си с големи, масивни осветителни тела.

За да може всичко да е безопасно и уредено, надеждното лед осветление задължително трябва да се закупи от съвестен търговец, който ясно да осъзнава, че токът е опасен и може да навреди на човека. Защо казваме това ли?

Споделяме ви подобно нещо, защото е важно човек да може да разчита на магазина, от който пазарува.

Ако става въпрос за търсене на такъв един подобен магазин, то трябва да споменем и нас – 2r-bg.com. Ние не само ще ви продадем осветително тяло, а ще ви насочим към това как да го монтирате и какво да направите с него след покупката му.

Защо да си купим LED крушки?

Модерните led крушки имат няколко основни предимства пред остарелите си събратя:

 • всяка led крушка консумира много по-малко енергия - до 10 пъти;
 • продължителността на времето през което можете да се възползвате от тях - led крушките не горят като тези с нажежаема жичка, което означава голяма продължителност на живота и работата им;
 • възможност за избор на типа осветление - студено бяло или топло излъчване - зависи само от вас;
 • лесно за монтаж, нашето led осветление ще ви даде възможност да се доверите единствено и само на себе си при неговото монтиране – нямате нужда от помощ от майстори;
 • възможност за избор из широките рамки на цветна температура, предлагаща елегантна, бяла светлина, която да накара домът ви да изглежда в пъти по-луксозен и приветлив;
 • силен светлинен поток, чиято дълготрайност не просто впечатлява, но ще ви накара да забравите услугите на всички други видове осветителни тела;
 • Те са пестеливи – харчът на енергия спада с до 80%;
 • LED осветителни тела се продават навсякъде, при това на изключително достъпна цена;
 • Светлинен поток и цветна температура, които не се променят в хода на времето дори и при ежедневно ползване на крушките.

С какво се характеризира размерът на ЛЕД крушки Е27

Всъщност, колкото и сложно да звучи, този вид led крушки са онзи напълно класически вариант на осветително тяло, който свети в почти всеки дом. Дори сме убедени, че вие имате или някога сте имали такъв размер фасунга в жилището си.

Този размер на гнездото сбира напълно адекватния вид led крушки, който да осветява вашето жилище. Той най-вероятно ще бъде напълно достатъчен, за да ви направи максимално доволни от светлината у дома. Те се характеризират с дълъг живот и съответно ниска стойност за покупка сравнена с продължителността на употреба.

Единственото, което е наистина добре да направите, е това да проверите каква е квадратурата на апартамента, за да можете да сте напълно сигурни какъв е точният размер за вас при закупуването на led крушки.

След като вече разбирате, че осветление не се купува просто така, знаете колко е важно да гледате наистина всичко. Дали ще търсите да се обзаведете с led панели или led пури – няма значение, защото характеристиките са много подобни в повечето ситуации.

Дори често подценяваната фасунга играе наистина важна роля за това вашето осветление да върши страхотна работа в дома ви и да осветява всеки ъгъл от него напълно равномерно.

Възможност на избор на светлина с LED крушките

Цветът на един светлинен поток се измерва в Келвини и представлява стойност, която измерва до каква температура трябва да се нагрее т.н "идеално черно тяло" на теория, за да излъчва светлина със съответният цвят. Нашите предложения led крушки ви позволяват да изберете от следните възможности:

 • 3000K (топла бяла светлина) Тази светлина е подобна на светлината излъчвана от добре познатите ни крушки с нажежаеми жички;
 • 4500K (натурална бяла светлина) Това е светлина, която се използва предимно в офиси и магазини, поради факта че най-малко изкривява възприятието за околните цветове;
 • 6000K (студена бяла светлина) Тази светлина има лек синкав оттенък, подобен на светлината от стандартните луминисцентни лампи.

Защо да изберем 2r-bg.com

Още, когато правихме първите си крачки в този бранш, ние без съмнение смятахме, че ще открием лесно клиентите си, защото всеки има нужда от светлина у дома и в офиса. Звучи логично, нали?

С времето започнахме да осъзнаваме, че нещата не се случват точно така. Добрите клиенти се намират трудно и се доверяват изключително бавно.

Въпреки това винаги сме успявали да срещнем всички изисквания на потребителите, защото знаем какво точно търсят те и от какво се нуждаят. Опитът ни винаги ни е помагал в името на успеха в комуникацията ни с клиентите.

Бъдете сигурни, че ако решите да ни се доверите, вие ще имате невероятния шанс да бъдете абсолютно удовлетворени от онова, което знаем и ще бъдете нашата стъпка към това да се усъвършенстваме в онова, което правим.

Все повече и повече хора се доверяват на лампите от тип Е27, което предполага факта, че ние – търговците е необходимо да даваме колкото се може повече разнообразие, за да осигурим постоянна наличност. Когато предлагаш универсален тип крушка.
Продължаваме мисълта си отпреди малко и е необходимо да споменем това, че именно универсалността на този тип осветителни тела ги правят изключително търсени. Изпитаната технология на Е27 моделът, го превръща и в изключително примамлив за всякакви видове помещения. Стига да е достатъчно защитена фасунгата, осветителното тяло може да работи и безотказно навън, което е огромно преимущество за моделите.
Ние сме един от онези търговци, които ще успеят да ви дадат усещането, че сте наистина добре обслужени. Защо? Правилната намеса в интерес на клиента в правилния момент го прави изключително доволен от цялостното обслужване. Дали в наш физически обект или в онлайн магазина ни, вие ще се насладите на качеството на нашите продукти.
В интерес на истината, това е универсален модел и като такъв, ние няма как да скрием ниската му цена, което е и един от най-големите плюсове. Дори ни хрумна една много полезна идея, която за щастие реализирахме успешно. Все повече потребители търсят универсална крушка, която да работи при всякакви условия. Естествено, на никой няма да му хареса да ходи до най-близкия магазин всеки път, в който някоя крушка се предаде, нали? Именно заради това създадохме пакетите от няколко броя led крушки Е27 в комплект, което забележете – допълнително сваля цената за брой крушки. Доберете се до качеството, което предлагаме, на още по ниски цени!
Това, че един модел е универсален, не е задължително да е некачествен. Доверете ни се и ще видите, че няма да ви подведем и в тази посока на мислене. Заповядайте при нашите компетентни служители, за да разберете повече за това, което представлява Е27 моделът и какво освен издръжливост може да ви даде.
Рейтинг:
4.23 184
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.