fb pixel 💡 Външно Осветление - 2R България

Парк и градина


Поетите от векове възхваляват зелените площи в града. Те са се превърнали в икона за градската поезия и култура като цяло.

Няма спор, че всеки обича да бъде заобиколен с приятна компания, времето да е топло, неветровито и да предразполага за късни разговори на някоя тиха и спокойна пейка. Ние в 2r-bg.com, обаче не сме от на-яростно изразените поети, а се занимаваме с нещо друго – онова, което вдъхновява пишещите по начин, който друго не би го направило.

С какво осветление за парк и градина разполагаме

Ние като един от най-сериозните магазини за осветление в България, можем да се похвалим с невероятно разнообразие що се отнася до артикули, готови да превръщат тъмното кътче в светъл оазис.

Годините опит са ни позволили да не познаваме нито една граница по пътя към върха. Няма да крием, че парковете и градините са сложно място, което някой да освети.

Най-малкото е това, че имаме широка, открита площ, за която да се погрижим. Другото нещо е това, че имаме и голям коефицент на разсейване на светлината в парковете и градинките.

Градът е светъл в зелените си части, защото там имаме огромно количество осветителни тела, събрани на едно малко място. Това прави тези площи истински магични.

2r-bg.com – винаги знаем, че можем повече

Да твърдиш, че се раздаваш на максимум, не е от нещата, които човек може да заяви със сигурност всеки път. За да се спомене такова нещо в какъвто и да е разговор, хората трябва да сме напълно сигурни, че в резултатът, който стои зад нас, наистина има нещо специално, което е вложено.

В противен случай подобни твърдения звучат дори смешно, а никой не желае това, нали? За да бъдем максимално прями, ще кажем, че ние винаги даваме максимума, но оставяме и една малка, но широко отворена вратичка, за да можете през нея да влизате с градивни критики към нас и нашата работа.

Обичаме да чуваме обратна връзка за нашата работа, защото така нещата се оправят в развитие. Всеки може да прави нещата така, както си желае, но не всеки може да ги направи точно така, както трябва.

За да бъдете абсолютно сигурни в резултата от работата, което сте свършили, трябва да се допитвате често за нейното състояние – така правим и ние всеки път, в който нещо конкретно ни интересува.

Е, благодарение на вас винаги получаваме абсолютно трезва оценка за нашата работа и можем смело да заявим, че тя е добре свършена. А колкото за максимума ли?

За него можем единствено да кажем, че максимално много ще се радваме да ви видим в нашето голямо и светло семейство.

В нашия онлайн магазин ще видите много категории, в които да се потопите. Разнообразието на продукти винаги е било наша цел, която постигнахме неотдавна, а сега просто берем плодовете на труда, който положихме. Всъщност, продължаваме да инвестираме все същите безкрайни часове в работа по нашия онлайн магазин, за да може той да бъде толкова добре подреден и представителен за вас – нашите лоялни клиенти.
Разбира се. Логическата последователност, в която сме подредили категориите и продуктите си в онлайн магазина ни, кара клиентите да посещават категория след категория, всяка от която допълва предходната. Това е най-ефективният метод, който познаваме, за да улесним максимално нашите клиенти. Заповядайте в 2r-bg.com, за да проверите сами дали сме се справили с тази задача – бързо и любезно да предоставяме на вашето внимание всички видове артикули, които са ви необходими.
Защото сме класен магазин за осветителни тела и ел. аксесоари, който по нищо не прилича на всички останали в бранша. Винаги се стремим да даваме всичко необходимо, за да сме достатъчно близо до вас, дарявайки ви с нещата, от които откровено имате необходимост. Можем да не се стараем толкова и вие пак да ни харесвате, но трябва ли да ви е трудно? Искаме да пазарувате с удоволствие за парк и градина, за дом и офис.
Нашият асортимент не се ограничава само и единствено с определен вид осветителни тела – напротив. Много голяма част от нашия списък с артикули са всъщност аксесоари, гнезда, прекъсвачи, както и много други – списъкът е безкраен. Това, което можем да ви препоръчаме, не може да бъде изброено просто така – заповядайте и ни опознайте, разглеждайки сайта ни от начало до край!
Цените, които ние от 2r-bg.com предлагаме, са едни от най-достъпните на българския пазар. Това не означава, че нашата работа е оценена ниско, а версията, че продаваме некачествени продукти е напълно невярна. Това, което желаем, е вашето спокойствие, породено от факта, че можете да си позволите всеки един от нашите артикули без това да се отрази по какъвто и да е начин на месечния ви бюджет.
Рейтинг:
4.09 181
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.