fb pixel Пендели за кухня | спалня | хол ➤ ТОП цени - 2R

ПЕНДЕЛИ


Пенделът и полилеят не се различават чисто като строеж и принцип на работа. Именно заради това доста хора ги бъркат и когато отидат на гости на свои приятели или роднини те правят и малко лошо впечатление заради неосведомеността си.

Ето защо е добре да станете част от 2r-bg.com, за да можете да знаете каква е разликата между тези два артикула.

Защо да изберем пендел за нашия хол

Сега идва и съвсем адекватният въпрос – защо да предпочета да закупя пендели вместо полилеи. Идеята на пендела, е да показва по-голямо и по-внушително присъствие на осветителното тяло.

Ако полилеят е малко по-чувствителен и претенциозен за околните стени, за мебелите и всичко останало, то пенделът сякаш успява да се нагоди по-успешно към всеки вид интериор в дома ви.

Не се притеснявайте ако не можете да намерите точния за вашия дом, ние сме тук именно заради това. Винаги сме до вас тогава, когато другите не са. Очакваме ви!

2r-bg.com – кое е слабото място на клиента

Това, което сме научили за клиентите си през последните години, е на база и голям дългогодишен опит в сферата, в която се развиваме днес.

Нещо повече – много по-интересно и ползотворно е, когато човек проучва това, което прави из основи, за да може да се адаптира и да израства.

Заради интереса ни към начина на мислене на нашите клиенти, ние винаги сме давали максимума от себе си, за да бъдем достатъчно ползотворни в работата си с тях.

Не ни интересува дали ще можем веднага или след малко да удовлетворим желанията – за нас е важна самата среща с клиента и разбирането му на начина, по който мисли.

Не можем да скрием и това, че имаме влечение към чувството на удовлетвореност на клиентите. Имаме предвид, че когато вие си тръгнете спокойни от наш магазин, ние можем да си отдъхнем съвсем заслужено заради това, че сме успели да си свършим служебните задължения правилно.

Този начин на работа – с клиенти, под напрежение, под стрес, винаги ни е карало да се стремим да ставаме още и още по-добри. Вдъхновяваме се сами, стремим се да става от собствени действия, за да не чакаме на друг.

Това, което трябваше да ви стане ясно, е, че ние сме супер мотивирани и имаме огромното желание да ставаме все по-добри, за да можете вие да се чувствате добре.

Заповядайте в нашия онлайн магазин, за да научавате винаги най-интересното и същевременно полезното за новите ни артикули, които, доверете ни се, са ненадминати. Те балансират между цена и качество толкова умело, че веднага ще ви се иска да ги закупите.

Рейтинг:
4.22 183
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.