fb pixel G4 & G9 LED лампи от 2R България Ⓡ - 2R

LED ЛАМПИ G4, G9


Светлината е нещо изключително важно нещо, от което всеки човек се нуждае малко или много. Няма спор, че все повече хора избягват естествената слънчева светлина и вместо това се приспособяват да живеят на изкуствена такава.

Това е продиктувано от цялостната промяна на мислене и прекарването много време на едно и също място, облъчвано от крушки би могло да наруши всеки телесен ритъм. Заради това можем да направим така, че светлината да е наш забавен приятел вместо да я приемаме като враг.

Доверете се на всяко късче светлина, защото тя идва да ви помогне да опознавате света всеки един ден.

Защо да изберем точно LED Лампи G4, G9

Този вид лед крушки са малко по-особен вариант и се нуждаят от малко по-детайлно разглеждане. Важно е да се знае, че това са по-скоро лампички.

Те са малки и най-разпространената им употреба е свързана с това, че се вграждат лесно в големите кристални полилеи, които невероятно много красят домовете ни.

Монтажът им е малко по-сложен и в някои случаи е добре да го оставите на професионалист, който да помогне адекватно.

2r-bg.com – направете правилния избор в осветлението

Да пазаруваш от където и да е не е най-разумното нещо, което бихте могли да направите. Със сигурност не е сред най-адекватните решения да направите така, че да се доверите с лека ръка на някой, който се държи с вас като с просто клиенти.

Дълги години ни отне да разберем основната си грешка в комуникацията си с клиенти и тя се състоеше в това, че се държахме с потребителите някак си без особена близост. Те чувстваха сивота при нас и това се отразяваше на техните решения.

Често се е налагало буквално да убеждаваме даден потребител, че е на път да вземе супер грешно решение за дадено осветително тяло. Разбира се, не е лесно да сте наистина настоятелни с един клиент.

Той едновременно иска вие да сте напълно честен с него, но все пак ви възприема със сигурност за някой, който изобщо не разбира много много от „разни си там осветителни тела“.

Е, можем с гордост да заявим, че от много години се занимаваме с това да сме най-добрите в електрическите материали и по-специално с осветителните такива.

Бъдете сигурни, че няма човек, който да е напълно убеден в себе си и по-специално в своите желания и решения. Важното е наистина човек да знае какво прави и какво иска от магазина, в който пазарува.

Ако сте напълно сигурни, че търсите качествено LED осветление, то добре дошли при нас.

Истината е, че винаги сме желаели да съветваме максимално съвестно и коректно нашите потребители за нещата, които могат да правят със своите нови придобивки – осветителни тела и аксесоари от различен тип. Това, което можете да правите с LED лампи G4 и G9 е да ги запознаете с полилея у дома. Те са малки по размер и веднага ще се приобщят към другите лампички от полилея, светейки изцяло в тон с тях. Това ще допълни светлината и ще можете да извлечете максимума от полилея си.
Главно шарката, формата и размерът са онези три характеристики, по които можете съвсем успешно да разграничите G4 от G9. Мощността при определени условия също може да се различава, но тук разликата не е задължителна.
Търговецът, който претендира, че заслужава вашето доверие, трябва да бъде наистина безупречен и в обслужването ви докато сте в магазина, и в това да ви дава правилните и коректни насоки за артикулите, които мислите да купувате. Също така той трябва да умее да ви насочва към други артикули или модели, ако вижда ясно, че сте объркани преди избора си. Ние сме един от най-добрите търговци на осветителни тела и аксесоарите за тях, заради което стоици и дори хиляди клиенти ежедневно разчитат на нас, за да правим избора вместо тях. Компетентността ни не може да бъде оспорена.
Кой търговец, чиято дейност е свързана с продажба на осветителни тела, може да си позволи да не гарантира за качеството на продуктите, които предлага на совите потребители? Има ли моралното право да не дава гаранции за продуктите, които са изложени в неговия онлайн магазин.
В сравнение с останалите модели лампи, които предлагат останалите изявяващи се в бранша търговци, нашите цени, а и по-специално тези на LED лампи от типа G4 и G9, са изключително ниски. Това ги прави ниски и перфектно пасващи не само в дома, но и в бюджета ви. Знаем, че търсите почти перфектния баланс „цена-качество“ и при нас можете да го намерите съвсем лесно. Нужно е просто да се доверите на нашите компетентност и опит!
Рейтинг:
4.21 201
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.