fb pixel Как иновациите спестяват пари

Как иновациите спестяват пари

Как иновациите спестяват пари

В света на осветлението има много иновации, чиято цел е не да накарат потребителите да платят повече за нещо ново, което не им е необходимо, а да изберат нещо по-добро, чието използване ще доведе до намаляване на разходите за осветление.

Днешната ни публикация е посветена именно на иновативните техники за редуциране на използваната енергия и ще помогне на всеки, който не само иска да спести пари, но и да има едно по-екологосъобразно и рентабилно осветление у дома или в офиса.

LED лампи – иновацията в осветлението, която може да ви спести много

LED крушките са супер енергоефективни и осигуряват много дълги часове на употреба, в сравнение с обикновените и енергоспестяващите крушки. Изчислено е, че замяната на всички лампи в домакинството с LED крушки може да доведе с до 80% намаляване на сметката за осветление.

Затова и в 2r-bg.com предлагаме основно висококачествени LED осветителни източници, които ще ви служат дълго време и ще редуцират сумата от енергото.

Други спестяващи средства технологични иновации в осветлението

Димерните контролери са една проста, но изключително ефективна иновация, която с лекота може да доведе до спестяване на енергия за осветление. Чрез тях светлината може да се приглуши или да се увеличи до желаната яркост и по този начин да се използва само такова количество енергия, каквото е необходимо за конкретната част на денонощието. Така ще имате подходяща светлина както за почивка, така и за фокусиране и извършване на детайлни задачи.

Децата ви постоянно забравят да изключат лампите, когато излизат от вкъщи или дори от самата стая? Монтирането на таймер също може да ви помогне да започнете да пестите пари от консумираната за осветление енергия. Те са удобни и ако детето ви се притеснява да спи на тъмно и му е необходима светлина, за да заспи спокойно. След като таймерът отчете зададеното време, лампата ще се изключи и така няма да свети през цялата нощ.

Ако имате градинско осветление, помислете дали градината ви е добре осветена и може да се ползвате от иновацията на соларните екстериорни лампи, които използват енергията на слънцето, събрана през деня, за да осигурят ефективна светлина през нощта. Това се отнася и за лампите по фасадата на сградата.

Друга технологична иновация, която може да ползвате са различните умни контроли на светлината, като например сензор за движение или сензор за наличието на дневна светлина. Задействането им само, когато е достатъчно тъмно и при преминаване на човек около тях ще осигури нужната светлина, само когато тя е наистина необходима.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
© 2024 2Р България ЕООД. Всички права запазени.